Systeemvereisten | Adobe Premiere Elements

Adobe Premiere Elements 2021

Windows

• Intel 6th Generation-processor of nieuwere processor, of AMD-equivalent met SSE4-ondersteuning
  • Microsoft Windows 10 versie 1903 of hoger (versie 1909 aanbevolen), alleen 64-bits versies, Windows 7 en Windows 8.1 worden niet ondersteund
  • HEIF/HEVC-import wordt alleen ondersteund onder Windows 10 versie 1903 of hoger. Ga naar www.adobe.com/go/preheifinfo_nl  voor meer informatie
  • 6,9 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf om toepassingen te installeren, een extra 10 GB om alle optionele inhoud te downloaden, extra vrije ruimte vereist tijdens de installatie (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwijderbare flashopslagapparaten)
  • Met Microsoft DirectX 12 compatibel stuurprogramma voor geluid en monitor
  • Windows Media Player (vereist voor importeren/exporteren van Windows Media-indelingen)
  • Compatibele dvd-brander vereist om dvd’s te branden
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*
  • Ondersteunde browsers: Microsoft Internet Explorer 9 t/m 11, Mozilla Firefox 4 of later, of de laatste versie van Google Chrome

macOS

• Intel 6th Generation-processor of nieuwere processor
  • macOS 10.14 t/m 10.15 of macOS 11
  • 8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf om toepassingen te installeren, een extra 10 GB om alle optionele inhoud te downloaden, extra vrije ruimte vereist tijdens de installatie (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwijderbare flashopslagapparaten)

Windows en macOS

• 8 GB RAM
  • 1280 x 800 weergaveresolutie (op schaalfactor van 100 %)
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*
  • Aanbevolen specificaties:
    • Intel 6th Generation-processor of nieuwere processor, of AMD-equivalent met SSE4- en AVX-ondersteuning
    • 16 GB RAM voor HD-media
    • 32 GB of meer RAM voor 4K-media
    • 4 GB GPU VRAM
    • Snelle interne SSD voor app-installatie en cache
    • Extra snel(le) station(s) voor media

Ondersteunde import-/exportindelingen

• AVCHD (alleen importeren)
  • DV-AVI (importeren/exporteren onder Windows)
  • DVD (alleen Windows)
  • H.264
  • HEVC
  • HDV
  • MPEG -1 (alleen importeren)
  • MPEG-2
  • MPEG-4, MP3
  • QuickTime (beperkte codecs)
  • Windows Media (alleen Windows)
Opmerking:

* Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost. Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder, en vereisen dat u akkoord gaat met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het het Adobe-privacybeleid (zie www.adobe.com/go/terms_nl). De online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en kunnen helemaal of gedeeltelijk zonder voorafgaande kennisgeving worden stopgezet of gewijzigd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.