Systeemvereisten voor Adobe Premiere Rush

Om Adobe Premiere Rush te kunnen gebruiken en uitvoeren, moet uw computer voldoen aan de minimale technische specificaties die hieronder worden uiteengezet.

Van toepassing op:

April 2021 (1.5.58)

Minimale systeemvereisten voor Premiere Rush

Windows

Minimale vereisten

Processor

Multicore-processor met 64-bits ondersteuning (aanbevolen: Intel Core i5 of i7 of gelijkwaardig)

Besturingssysteem

Microsoft Windows 10 met 64-bits ondersteuning (versie 1903 of hoger)

Opmerking: Als u uw besturingssysteem niet kunt upgraden vanwege hardwarebeperkingen, kunt u Adobe Premiere Rush nog steeds op iOS of Android gebruiken.

Stuurprogramma van apparaat

Intel® Graphics Driver voor Windows® (versie 25.20.100.6326)

RAM

8 GB RAM

Ruimte op harde schijf

8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer extra schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk)

Resolutie van monitor

Monitor van 1280 x 800 (1920 x 1080 of hoger aanbevolen)

Geluidskaart

ASIO- of Microsoft Windows Driver Model-compatibele geluidskaart

Internet

Internetverbinding en registratie zijn nodig voor vereiste softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

Optioneel

Premiere Rush op Windows ondersteunt dezelfde GPU's als Premiere Pro. Zie Aanbevolen grafische kaarten voor meer informatie.

Opmerking:

NVIDIA heeft Windows ODE-stuurprogramma's vrijgegeven die ondersteuning bieden voor de CUDA 9.2 SDK die wordt gebruikt in de nieuwste release van Premiere Pro. Dit is niet het standaardstuurprogramma van Microsoft, maar u kunt dit stuurprogramma rechtstreeks downloaden van NVIDIA, Versie 411.63 (van de 410-serie stuurprogramma's).

macOS

Minimale vereisten

Processor

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning (aanbevolen: Intel Core i5 of i7 of gelijkwaardig)
  • Apple M1-chip

Besturingssysteem

macOS X v10.14 of hoger

Opmerking: Als u uw besturingssysteem niet kunt upgraden vanwege hardwarebeperkingen, kunt u Rush nog steeds op iOS of Android gebruiken.

RAM

8 GB RAM

Ruimte op harde schijf

8 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is extra vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten)

Resolutie van monitor

Monitor van 1280 x 800 (1920 x 1080 of hoger aanbevolen)

Geluidskaart

Geluidskaart compatibel met Apple Core Audio

Internet

Internetverbinding en registratie zijn nodig voor vereiste softwareactivering, validatie van abonnementen en toegang tot online services.*

Optioneel

Premiere Rush op macOS ondersteunt dezelfde GPU's als Premiere Pro. Zie Aanbevolen grafische kaarten voor meer informatie.

iOS

• iOS 13 of hoger
  • iPhone 7 en nieuwer (apparaten met A9 ARM-chip of hoger)
  • iPad (apparaten met A9 ARM-chip of hoger)

Android

Alle volgende apparaten met Android 9.0 en hoger worden ondersteund:

• Samsung Galaxy S20/20+, S20 Ultra, S20 FE, S10/10+,10e, S9/9+, S8/8+, A50, A70, Note 20/20+, Note 10/10+, Note9, Note8
  • Google Pixel 3/3XL, 2/2XL, 1/1XL
  • OnePlus 7/7 Pro, 6/6T-apparaten, 5T
  • Sony Xperia 10/10+, XZ Premium, XZ3, XZ2, XZ1
  • Xiaomi Mi 9, Mi 8, Pocofone F1, Redmi Note 7/7 Pro

Taalversies beschikbaar voor Premiere Rush

• Engels
  • Frans
  • Spaans
  • Duits
  • Koreaans
  • Japans
  • Italiaans
  • Russisch
  • Portugees
  • Vereenvoudigd Chinees
  • Nederlands
  • Pools
  • Zweeds
  • Turks
  • Traditioneel Chinees
Opmerking:

Adobe Creative Cloud-services worden momenteel niet ondersteund in Premiere Rush in China. Als gevolg hiervan is Premiere Rush niet beschikbaar in deze regio.