Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Digital Editions downloaden en installeren?

Download het Digital Editions-installatieprogramma, open het bestand en voer het uit. Krijg hulp bij het installeren van Digital Editions in Windows en Mac OS.

Waarom wordt Digital Editions niet geïnstalleerd?

Leer hoe u problemen met installatie en updates oplost voor Digital Editions.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Hoe kan ik mijn Adobe-wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Activering

Hoeveel apparaten kan ik activeren?

U kunt Digital Editions op zes computers of mobiele apparaten activeren met één Adobe ID. Als u de limiet bereikt, neemt u dan contact met ons op om uw activeringen opnieuw in te stellen. Zie Veelgestelde vragen over Adobe Digital Editions voor meer informatie over activering en verplaatsing van inhoud.

Waarom krijg ik de fout dat de licentie al door een andere gebruiker in beslag is genomen?

Kies Bibliotheek > Computer autoriseren om te controleren of de juiste Adobe ID wordt gebruikt om Digital Editions te autoriseren. Is deze juist, neem dan contact op met de provider van het eBook om de activering opnieuw in te stellen. Zie deze gids voor het oplossen van problemen voor meer informatie.

Ik krijg de fout 'te veel activeringen' wanneer ik Digital Editions probeer te starten in Windows.

U kunt Digital Editions op zes mobiele apparaten activeren. Als u tussen computers of apparaten schakelt, kunt u deze fout krijgen wanneer u probeert Digital Editions te starten. Zie Autorisatie- en startfouten voor Adobe Digital Editions 4.0 in Windows.

Ik krijg bij het activeren een 'Adobe DRM-fout'.

DRM-fouten hebben verschillende oorzaken. Zie Adobe DRM-fout | Toegang tot eBook activeren voor oplossingen.

Hoe kan ik andere activeringsfouten oplossen?

Lees hoe u de fout 'E AUTH NOT READY' of 'E ADEPT REQUEST EXPIRED' kunt oplossen.

Algemene vragen

Hoe kan ik een eBook naar mijn eReader overbrengen?

Ik heb hulp nodig bij het gebruik van Digital Editions op mijn iOS- of Android-apparaat.

Waar kan ik meer informatie vinden?

U vind in de Aan de slag-handleiding informatie over procedures en het oplossen van problemen.

Verwante apps & services