MIP (Microsoft Information Protection) er en løsning for rettighetsadministrasjon fra Microsoft Brukere av Azure Information Protection og andre MIP-løsninger kan bruke Adobe Reader / Adobe Acrobat til å lese merket og beskyttet innhold.

Når du skal vise en MIP-beskyttet fil i Acrobat Reader DC / Acrobat DC, må du først installere den nyeste versjonen av Acrobat Reader DC / Acrobat DC. Deretter installerer du den tilhørende plugin-modulen ved hjelp av nedlastingskoblingen i tabellen nedenfor.

Merk:

Kun Acrobat DC Continuous og Acrobat Reader DC Continuous støtter MIP-plugin-modulen.

Last ned og installer plugin-modulen

Klikk på den aktuelle nedlastingskoblingen nedenfor for å laste ned plugin-modulen. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.

Plug-modul for Acrobat DC Continuous

Platform

Dato

Versjon

Nedlastingskobling

Windows 11. des. 2018 19.010.20064 AIPPlugin1901020064_Acr_DC.msi
Mac 14. mai 2019 19.012.20034 AIPPlugin1901220034_Acr_DC.dmg

Plugin-modul for Acrobat Reader DC Continuous

Platform

Dato

Versjon

Nedlastingskobling

Windows 11. des. 2018 19.010.20064 AIPPlugin1901020064_Rdr_DC.msi
Mac 14. mai 2019 19.012.20034 AIPPlugin1901220034_Rdr_DC.dmg