MIP (Microsoft Information Protection) er en løsning for rettighetsadministrasjon fra Microsoft Brukere av Azure Information Protection og andre MIP-løsninger kan bruke Adobe Reader / Adobe Acrobat til å lese merket og beskyttet innhold.

Når du skal vise en MIP-beskyttet fil i Acrobat Reader DC / Acrobat DC, må du først installere den nyeste versjonen av Acrobat Reader DC / Acrobat DC. Deretter installerer du den tilhørende plugin-modulen ved hjelp av nedlastingskoblingen i tabellen nedenfor.

Laste ned og installere plugin-modulen (kun Windows)

Klikk på den aktuelle nedlastingskoblingen nedenfor for å laste ned plugin-modulen. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.

Plug-in for Acrobat DC

Dato

Versjon

Nedlastingskobling

11. des. 2018 19.010.20064 AIPPlugin1901020064_Acr_DC.msi

Plugin-modul for Acrobat Reader DC

Dato

Versjon

Nedlastingskobling

11. des. 2018 19.010.20064 AIPPlugin1901020064_Rdr_DC.msi