Når du starter Bridge CC etter å ha oppdatert til en nyere versjon, fryser appen og du kan se følgende atferd:

• Panelet Filter viser meldingen Byggekriterier.
  • Statuslinjen i nedre venstre hjørne viser spunnehjulikonet.

Berørte produktversjoner

Bridge CC 2018 versjon 8.0 og eldre

Operativsystemer

Windows og macOS

Problemer med at Bridge CC fryser
Bridge CC viser meldingen «Byggekriterier» og et snurrende hjul.

Årsak

Når du bruker Bridge CC for første gang etter at du har oppdatert til en nyere versjonen, genererer den miniatyrvisninger og forhåndsvisninger av alle filene dine. Når Bridge virker i bakgrunnen for å generere dette nye innholdet, ser appen ut til å være fryst.

Løsning

Dette problemet er løst i Bridge CC 2018 versjon 8.0.1.

Gjør ett av følgende for å løse problemet:

• Oppdater til den nyeste versjonen av Bridge. For å se etter oppdateringer i Bridge CC velger du Hjelp > Oppdateringer. For å vite hvordan du oppdaterer appen, se Oppdatere Creative Cloud-programmer.
  • Last ned den nyeste versjonen av Bridge. Gå til http://www.adobe.com/products/bridge.html for å laste ned versjonen. Du trenger dine påloggingsdetaljer for Adobe ID for å fortsette.

Løsning

1. Start Bridge CC.

2. Identifiser hovedmappen (se merknaden under for å starte en prøvekjøring) der de fleste filene dine er lagret, på banelinjen.

Så snart du har identifisert hovedmappen i banelinjen, høyreklikker du på (Windows) eller kontrollklikker (Mac) på den mappen og velger alternativet Vis elementer fra undermapper fra kontekstmenyen. Du kan alternativet også klikke på høyrepilen () etter mappen og velge alternativet Vis elementer fra undermapper.

Merk:

Før du utfører trinnene nevnt nedenfor på hovedmappen, må du først prøve på en liten mappe med færre filer. Høyreklikk (Windows) eller kontrollklikk (Mac) på en liten mappe i banelinjen og velg Vis elementer fra undermapper fra kontektsmenyen. La Bridge CC være uvirksom til forhåndsvisningen og miniatyrvisningsgenereringen er fullført.

Når det er fullført, må du utføre trinnene på hovedmappen som nevnt nedenfor.

Vis elementer fra undermapper-alternativet
    Vis elementer fra undermapper-alternativet
  3. La Bridge CC være uvirksom til meldingen Byggekriterier i panelet Filter og spinnehjulet i statuslinjen forsvinner.

Dette problemet kan man se når du bruker en ny versjon av Bridge CC for første gang på maskinen.

Det er anbefalt at hvis du ikke bruker maskinen, må du la Bridge CC være uvirksom i en periode til forhåndsvisningen og miniatyrgenereringen er fullført; tiden det tar å generere miniatyrvisning og forhåndsvisninger avhenger av din maskinkonfigurasjon og datamengden.