Når du starter Bridge etter å ha oppdatert til en nyere versjon, fryser appen og du kan observere følgende atferd:

• Panelet Filter viser meldingen Byggekriterier.
  • Statuslinjen i nedre venstre hjørne viser spunnehjulikonet.

Berørte produktversjoner

Bridge CC 2018 versjon 8.0 og eldre

Operativsystemer

Windows og macOS

Problemer med at Bridge fryser
Bridge viser meldingen «Byggekriterier» og et spinnhjul.

Årsak

Den første gangen du bruker Bridge etter at du har oppdatert til en nyere versjonen, genererer programmet miniatyrvisninger og forhåndsvisninger av alle filene dine. Når Bridge kjører i bakgrunnen for å generere dette nye innholdet, ser appen ut til å være fryst.

Løsning

Dette problemet er løst i Bridge CC 2018 versjon 8.0.1.

Gjør ett av følgende for å løse problemet:

Omgåelse

1. Start Bridge.

2. Identifiser hovedmappen (se merknaden under for å starte en prøvekjøring) der de fleste filene dine er lagret, i banefeltet.

Så snart du har identifisert hovedmappen i banelinjen, høyreklikker du på (Windows) eller kontrollklikker (Mac) på den mappen og velger alternativet Vis elementer fra undermapper fra kontekstmenyen. Du kan alternativet også klikke på høyrepilen () etter mappen og velge alternativet Vis elementer fra undermapper.

Merk:

Før du utfører trinnene nevnt nedenfor på hovedmappen, må du først prøve på en liten mappe med færre filer. Høyreklikk (Windows) eller kontrollklikk (Mac) på en liten mappe i banelinjen og velg Vis elementer fra undermapper fra kontektsmenyen. La Bridge være inaktiv til forhåndsvisningen og miniatyrvisningen er generert.

Når det er fullført, må du utføre trinnene på hovedmappen som nevnt nedenfor.

Vis elementer fra undermapper-alternativet
    Vis elementer fra undermapper-alternativet
  3. La Bridge være inaktiv til meldingen Byggekriterier i Filter-panelet og spinnhjulet på statuslinjen forsvinner.

Dette problemet kan oppstå den første gangen du bruker en ny versjon av Bridge på maskinen.

Vi anbefaler følgende: Hvis du ikke bruker maskinen, må du la Bridge være inaktiv til forhåndsvisninger og miniatyrbilder er generert. Hvor lang tid det tar å generere miniatyrvisninger og forhåndsvisninger, avhenger av maskinkonfigurasjonen og datamengden.