Adobe Bridge krasjer når du åpner en bildefil i Camera Raw

Problem

I Adobe Bridge, når du prøver å åpne en bildefil direkte i Camera Raw (JPG, RAW eller ethvert annet), åpnes ikke bildet i Camera Raw-vinduet og Bridge krasjer.

Krasjrapport
Adobe Bridge-krasjrapport

Operativsystem

Windows

Løsning

For å løse dette problemet, anbefaler vi å følge instruksjonene nedenfor og oppdatere NVIDIA-driveren:

1. Fjern alle NVIDIA grafikkdrivermodulene som er installert på systemet manuelt. Her er en video som forklarer hvordan du avinstallerer NVIDIA grafikkdriver fra systemet ditt.

2. Start maskinen på nytt.

3. Installer de nyeste Game Ready NVIDIA-driverne.

Merk:

Viktig: Utføring av Windows Update vil ikke oppdatere grafikkdriveren. Du må besøke nettsidene til kortprodusenten direkte for å se etter driveroppdateringer.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, gjør du følgende:

1. Gå til Rediger> Camera Raw preferanser > Ytelse.

2. I dialogboksen Ytelse velger du Bruk grafikkprosessor og velger Av fra innstillingsalternativene.

Alternativer for innstillingen Bruk grafikkprosessor
    Alternativer for innstillingen Bruk grafikkprosessor