Les videre for å finne ut hvordan du genererer HAR-filer i Google Chrome.

Slik genererer du en HAR-fil:

1. Åpne et Google Chrome-vindu og åpne en ny fane.

2. Åpne utviklerverktøy for siden, og høyreklikk på > Inspiser.

3. Åpne fanen Network. Kontroller at den røde opptaksknappen er aktiv.Aktiver avmerkingsboksen Preserve Log.

Network-fanen
    Network-fanen
  4. Logg på Captivate Prime med påloggingsinformasjonen din og fullfør kurset. Utfør alle operasjonene som forårsaker problemet.

5. Høyreklikk i Utviklerverktøy og velg Copy all as HAR.

Merk:

I noen versjoner av Google Chrome må du kanskje velge Copy > Copy all as HAR.

Copy HAR
    Copy HAR
  6. Lim inn det kopierte innholdet i en notisblokkfil. Lagre den på skrivebordet med navnet logs.har og send den til Adobe.