Prøv løsningen på denne siden hvis du får følgende feilmelding når du prøver å laste ned eller oppdatere Creative Cloud-apper:

Nedlastingsfeil. Trykk på Prøv på nytt for å prøve på nytt, eller kontakt kundestøtte.(49)

Feil 49

Løsning

Forsøk å utføre følgende trinn i anbefalt rekkefølge. Forsøk å laste ned eller oppdatere dine Creative Cloud-apper etter hvert trinn for å finne ut om problemet er løst.

1. 1. Finn frem til følgende plassering:

På Windows: C:\Users\[brukernavn]\AppData\Local\Adobe\AAMUpdater
    På Mac OS X:
    /Users/[brukernavnApplication Support/Adobe/AAMUpdater

2. Gi nytt navn til mappen 1.0 til 1.0_old.

Gå f.eks. til AAMUpdater-mappen på datamaskinen og bytt navn på -mappen 1.0 til 1.0_old.

2. Deaktiver midlertidig et eventuelt antivirusprogram som er installert på datamaskinen. (Kontakt produsenten av sikkerhetsprogramvaren for å få instruksjoner.)

3. Slå av Windows-brannmuren midlertidig og prøv installering på nytt. Slå på brannmuren når
    -installeringen er fullført. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slå Windows Firewall på eller av.

4. Gå til følgende plassering og slett innholdet i Temp-mappen:

• Windows: C:\Users\[brukernavn]\AppData\Local\Temp
    • Mac OS: i. Gå til Finder.
                      ii. Velg Gå > Gå til mappe.
                      iii. Skriv inn /tmp og klikk på Go.

Tilleggsinformasjon

Feil 49 kan oppstå når installeringsprogrammet ikke får tilgang til en kritisk fil eller katalog under installeringsprosessen. Den oppstår vanligvis når installert sikkerhetsprogramvare hindrer nødvendig tilgang under installerings- eller oppdateringsprosessen.