Prøv løsningene på denne siden hvis du får følgende feilmelding når du prøver å installere et program fra Creative Clouds skrivebordsapp.

«Det oppstod et problem ved installering av <product name>».

Finn feilkoden din

Finn feilkoden din i feilmeldingen eller i installasjonsprogrammets logger.

Mer informasjon-kobling i feilmeldingen

Når du klikker på koblingen Mer informasjon i feilmeldingen, får du feilkoden som Creative Cloud for skrivebord-appen bruker for å identifisere problemet. Du kan også se annen viktig informasjon, som banen til det berørte filnavnet eller registerverdien.

Mer feilinformasjon
Et eksempel på detaljer som Mer informasjon-koblingen gir.

Installasjonsprogramlogger

Du kan også finne feilkoden i loggfilen opprettet av installasjonsprogrammet. Loggfilen inneholder også detaljer som kan hjelpe med å feilsøke feilen. Søk etter Install.log-filen på følgende plassering:

• Windows 7, 8 og 10 (64 bit): C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers
  • Windows 7, 8 og 10 (32 bit): C:\Program Files\Common Files\Adobe\Installers
  • Mac OS: /Library/logs/Adobe/Installers/

Merk:

Ser du ikke en install.log-fil? Produktet ditt kan skape en log.gz-fil isteden. Se Analysere hovedproduktinstallasjonsloggen i Creative Cloud for informasjon.

Finn løsningen for feilkoden din

Feilkode Beskrivelse
Løsning
101 Kan ikke installere produktet
Klikk Prøv igjen for å laste ned og installere en gang til.
102 Kan ikke installere produktet
Klikk Prøv igjen for å laste ned og installere en gang til.
107 Nedlastingen er skadet
Klikk Prøv igjen for å laste ned og installere en gang til.
108 En annen utgave av installasjonsprogrammet kjører Vent til installasjonsprogrammet er ferdig og prøv igjen.
113
Kan ikke nå Adobe-serverne
Sjekk Internett- og brannmurinnstillingene og prøv igjen. Du finner mer informasjon i Avansert feilsøking av tilkobling.
116 Feil ved håndtering av filen i filsystem Start systemet på nytt og prøv å installere igjen.
117 Nettverkstilkoblings- eller stabilitetsproblemer For mer informasjon, se Feilsøk feil 117 ved nedlasting av Creative Cloud-apper.
119 Serveren svarer ikke Sjekk Internett- og brannmurinnstillingene og klikk på Prøv igjen. Du finner mer informasjon i Avansert feilsøking av tilkobling.
120 Ikke nok harddiskplass Frigjør litt plass og klikk på Prøv igjen.
121 Feil ved skriving til midlertidig filplassering Fiks tillatelsene for den midlertidige plasseringen.
123 Uriktig tillatelse i /tmp- mappen For mer informasjon, se Installasjonen mislyktes | Avlsutningskode 123.
126 Nedlastingen er skadet Klikk Prøv igjen for å laste ned og installere en gang til.
130
Kan ikke installere produktet Avinstaller produktet du prøver å installere ved å bruke Creative Cloud Cleaner Tool, og prøv deretter å installere produktet igjen.
132
Kan ikke installere produktet i rotmappen Velg en annen installasjonsplassering i innstillingene og prøv igjen.
133 Ikke nok harddiskplass Frigjør litt plass og prøv igjen.
144 Nedlastingen er skadet
Klikk Prøv igjen for å laste ned og installere en gang til.
145 Filen eksisterer på installasjonsbanen Gi nytt navn til / slett filen og prøv igjen Du finner mer informasjon i Mer informasjon.
146 Kan ikke flytte fil Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Feilkode 146 når Creative Cloud-apper installeres.
160 Kan ikke opprette registernøkkel Sjekk tillatelsene og prøv igjen. Du finner mer informasjon om registeret i Mer informasjon.
183 Kan ikke installere produktet Klikk Prøv igjen for å laste ned og installere en gang til.
184 Fil låst av en annen prosess Start systemet på nytt og prøv å installere igjen.
189 Ikke nok harddiskplass Frigjør litt plass og prøv igjen.
190 Systemet oppfyller ikke kravene Du finner mer informasjon under minimumskrav til systemet.
191 Kan ikke installere produktet Klikk Prøv igjen for å laste ned og installere en gang til.
192 En nyere versjon av programmet er allerede installert Avinstaller versjonen som er installert på systemet ditt og prøv igjen.
193 Installasjonen kan ikke fortsette Kan ikke installere 64-bitersversjonen av programmet på en 32-bitersmaskin.
195 Systemet oppfyller ikke kravene
Oppgrader systemet til minimum systemkrav som kreves for å installere programmet. For mer informasjon, se Systemkrav | Creative Cloud.