Ikke alle applikasjoner vises for nedlasting | Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Forstå hvorfor noen Adobe-applikasjoner ikke er oppført i Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Noen ganger viser ikke Creative Cloud-skrivebordsprogrammet alle applikasjonene som er tilgjengelige i Creative Cloud. Applikasjonene du ikke kan installere på datamaskinen, fjernes fra skjermen med nedlastingsvalg. Nedenfor ser du noen av årsakene til dette problemet.

Merk:

Hvis du avinstallerte en Adobe Creative Cloud-applikasjon, men ikke klarer å installere den på nytt, kan du se Creative Cloud-skrivebordsprogrammet viser lister over avinstallerte applikasjoner som «Oppdatert».

Operativsystemer som ikke støttes

Du kan ikke installere eller kjøre Creative Cloud -apper med mindre du har en støttet versjon av Windows eller macOS. Hvis du vil ha mer informasjon om hver enkelt Creative Cloud-app, ser du Systemkrav for Creative Cloud.

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kjører i kompatibilitetsmodus

Hvis Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kjører i kompatibilitetsmodus, viser det kanskje ikke alle tilgjengelige Creative Cloud-applikasjoner. I Windows-kompatibilitetsmodus kan du emulere en tidligere versjon av operativsystemet for å støtte programmer som kanskje ikke kjører i versjonen du har installert for øyeblikket. Kompatibilitetsmodus er ikke nødvendig for Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Den kan forhindre at programmet oppdager Windows-versjonen din.

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kjører i kompatibilitetsmodus

Hvis du bruker en tidligere versjon av Creative Cloud skrivebordsprogrammet, får du følgende skjermbilde.

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kjører i kompatibilitetsmodus

Du løser dette problemet ved å deaktivere Windows-kompatibilitetsmodus for Creative Cloud-filene nevnt nedenfor:

1. Naviger til C:\Programfiler (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\ACC\

2. Høyreklikk på Creative Cloud.exe og velg Egenskaper.

3. I Kompatibilitet-fanen, fjerner du avmerkingen for alternativet Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for.

CCDA Exe-egenskaper

Merk:

Hvis alternativet Kompatibilitetsmodus er nedtonet, klikker du på Endre innstillinger for alle brukere. Deretter fjerner du avmerkingen for Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for-alternativet.

4. Gjenta trinn 2-3 for de kjørbare filene nevnt i banen nedenfor:

• CreativeCloud.exe C:\Program Files\Adobe\Adobe Creative Cloud\ACC\CreativeCloud.exe
    • Set-up.exe på C:\Programfiler(x86)\Generelle filer\Adobe\Adobe Desktop Common\HDBox\Setup.exe
    • Set-up.exeC:\Programfiler(x86)\Generelle filer\Adobe\Adobe Desktop Common\HDBox\Set-up.exe
    • Adobe Installer.exe C:\Programfiler(x86)\Generelle filer\Adobe\Adobe Desktop Common\ElevationManager\Adobe Installer.exe
    • AdobeUpdateService.exeC:\Programfiler(x86)\Generelle filer\Adobe\Adobe Desktop Common\ElevationManager\AdobeUpdateService.exe
    • Adobe Desktop Service.exe C:\Programfiler(x86)\Generelle filer\Adobe\Adobe Desktop Common\ADS\Adobe Desktop Service.exe
  5. Start datamaskinen på nytt.

6. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.