Den nyeste versjonen av Creative Cloud-applikasjonene støtter ikke enkelte eldre versjoner av Windows og Mac. Finn ut mer.

Noen ganger viser ikke Creative Cloud-skrivebordsappen alle appene som er tilgjengelige i Creative Cloud. Appene du ikke kan installere på datamaskinen, fjernes fra skjermen med nedlastingsvalg. Nedenfor ser du noen av årsakene til dette problemet.

Merk:

Hvis du avinstallerte en Adobe Creative Cloud-app, men ikke kan installere den på nytt, ser du CC-skrivebordet viser apper som oppdaterte, selv om de ikke er installert.

Operativsystemer som ikke støttes

Du kan ikke installere eller kjøre Creative Cloud 2019-apper med mindre du har en støttet versjon av Windows eller macOS.

• CC 2019-apper er tilgjengelige for Windows 7, Windows 10 eller nyere, og MacOS Sierra 10.12 eller nyere.
  • CC 2019-versjonene av Digital Video-produkter krever de nyeste versjonene av Windows 10 og MacOS Sierra eller nyere. Windows 8.1 eller tidligere Windows 10-versjoner støttes ikke.

Hvis du vil ha mer informasjon om hver enkelt Creative Cloud-app, ser du Systemkrav for Creative Cloud.

Creative Cloud-skrivebordsappen kjører i kompatibilitetsmodus

Hvis Creative Cloud-skrivebordsappen kjører i kompatibilitetsmodus, vises eventuelt ikke alle de tilgjengelige Creative Cloud-appene. Windows-kompatibilitetsmodus lar Windows emulere en tidligere versjon av operativsystemet for å støtte apper som kanskje ikke kjører i versjonen du har installert for øyeblikket. Kompatibilitetsmodus er ikke nødvendig for Creative Cloud-skrivebordsappen og forhindrer at programmet oppdager din versjon av Windows.

Du løser dette problemet ved å deaktivere Windows-kompatibilitetsmodus for Creative Cloud-skrivebordsappen:

1. Naviger til C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\ACC\

2. Høyreklikk Creative Cloud.exe og velg Egenskaper.

3. I Kompatibilitet-fanen, fjerner du avmerkingen for alternativet Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for.

Kompatibilitetsmodus

Merk:

Hvis alternativet Kompatibilitetsmodus er nedtonet, klikker du på Endre innstillinger for alle brukere. Deretter fjerner du avmerkingen for Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for.

4. Start datamaskinen på nytt.

5. Start Creative Cloud-skrivebordsappen.

After Effects og Adobe Premiere Pro

Windows-versjonene av Adobe Premiere Pro og Adobe After Effects CS5 og nyere krever en 64-bitersutgave av Windows (unntatt Windows XP). Du kan ikke installere (eller kjøre) Adobe Premiere Pro eller After Effects på følgende operativsystemer:

• 32- og 64-biters versjoner av Windows XP Home og Professional
  • 32-biters versjoner av Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate og Enterprise
  • 32-biters versjoner av Windows 7 Starter, Home Premium, Professional og Ultimate. Mac-maskiner med Intel
  • Mac-maskiner med Core Solo eller Duo 32-biters prosessor. Hvis du vil finne ut om Mac-maskinen har 64-biters støtte, kan du se Slik ser du om en Intel-basert Mac-maskin har en 32-biters eller 64-biters prosessor.

For spesifikke systemkrav ser du følgende sider: Adobe Premiere Pro | After Effects

Photoshop

Mac-versjoner av Adobe Photoshop CC krever 64-bit. Photoshop CC vil ikke kjøre på Mac-datamaskiner med Core Solo eller Duo 32-biters prosessorer og er ikke oppført eller tilgjengelig for nedlasting fra Creative Cloud-skrivebordsappen på disse systemene.Hvis du vil finne ut om Mac-maskinen har 64-biters støtte, kan du se Slik ser du om en Intel-basert Mac-maskin har en 32-biters eller 64-biters prosessor.

Hvis du har en 64-biters versjon av Windows, vil ikke 32-biters versjonen av Photoshop være oppført eller tilgjengelig for nedlasting fra skrivebordsprogrammet Creative Cloud. Hvis du trenger 32-biters versjonen av Photoshop for kompatibilitet på Windows med eldre plugin-moduler eller enhetsdrivere, kan du laste ned 32-biters versjonen direkte.

Se gjennom Photoshops systemkrav for å få mer informasjon.

Lightroom

Du kan ikke installere (eller kjøre) Lightroom på følgende operativsystemer:

• Lightroom 4 og nyere: 32- og 64-biters versjoner av Windows XP Home og Professional
  • Lightroom 5 og nyere: 32-biters versjoner av Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1; Mac OS 10.6.x
  • Lightroom CC: Mac OS 10.7.x, Mac OS 10.8.x

Se Lightrooms systemkrav for å få mer informasjon.

Adobe Muse

Adobe Muse CC 2014-utgivelsen støttes kun av 64-biters versjoner av Windows og Mac OS. Hvis du for øyeblikket bruker Adobe Muse på et 32-biter operativsystem, kan du:

• (Adobe anbefaler) Oppgradere til en 64-biters versjon av operativsystemet ditt.
  • Fortsett å bruke Adobe Muse CC (7.0), november 2013. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du «Laste ned tidligere versjoner» av Laste ned Creative Cloud-apper.

Hvis du vil ha mer informasjon om støttede operativsystemer, kan du gå gjennom systemkravene.