Hvorfor får jeg en funksjonsfeil for invitasjonstjenesten?

Invitasjonstjeneste deaktivert feil

Problem

Invitasjonstjenesten er deaktivert.

Årsak

Hvis invitasjoner ikke er tilgjengelige, skyldes det sannsynligvis en av følgende grunner:

• Invitasjonstjenesten opplever en feil. For mer informasjon, se https://status.adobe.com
  • Mulig svindelaktivitet eller misbruk har blitt oppdaget på kontoen din. Bruken av invitasjoner er deaktivert hvis kontoene ikke følger de generelle vilkårene for bruk av Adobe ( https://www.adobe.com/legal/terms.html).

Omgåelse

Hvis invitasjoner ikke er tilgjengelige, send en e-post til invitationsupport@adobe.com og oppgi din Adobe ID.