Feil: «Du er ikke kvalifisert til å bruke Creative Cloud-tjenester» | Creative Cloud-skrivebordsapp

Problem

Du får se følgende feilmelding når du logger på Adobe Creative Cloud, via Creative Cloud-skrivebordsappen:

«Tilgang nektet. Du er ikke kvalifisert til å bruke Creative Cloud-tjenester i henhold til kravene for tjenestekvalifisering.»

Løsning

Oppdater Adobe-ID-en din. Adobe-ID-en er ikke fullstendig oppdatert, eller mangler nødvendige opplysninger, som fødselsdato.

1. Logg på http://www.adobe.com/no.
  2. Angi fødselsdato når du blir bedt om det.
  3. Klikk Oppdater.
Merk:

Hvis du oppga en fødselsdato som ikke oppfyller aldersgrensen, må du vente i 24 timer og deretter oppgi en ny fødselsdato.