Du får se følgende feilmelding når du logger på Adobe Creative Cloud, via skrivebordsprogrammet Creative Cloud:

"Access Denied. You are not eligible to use Creative Cloud services due to the Service Eligibility Requirements."

Løsning

Oppdater Adobe-ID-en din. Adobe-ID-en er ikke fullstendig oppdatert, eller mangler nødvendige opplysninger, som fødselsdato.

1. Logg på http://www.adobe.com/no.
  2. Angi fødselsdato når du blir bedt om det.
  3. Klikk Oppdater.

Merk:

Hvis du oppga en fødselsdato som ikke oppfyller aldersgrensen, må du vente i 24 timer og deretter oppgi en ny fødselsdato.