Administrere organisasjoner

Bruk denne siden for å se informasjon om organisasjonen din.

Organisasjonsinformasjon

Når du har godtatt invitasjonen til å bli med i Adobe Value Incentive Program som forhandler, står organisasjonsinformasjonen oppført på denne siden.

Primær kontakt

Informasjonen om den primære kontakten står oppført under denne delen:

• Forhandler-ID – viser det unike identifikasjonsnummeret for organisasjonen din
  • Forhandleradministrator – viser navnet og e-posten til den primære kontakten eller administratoren for forhandlerkontoen

Organisasjonsinformasjon

Informasjonen om forhandlerorganisasjonen vises under denne delen.

• Organisasjonsnavn – det juridiske navnet på forhandlerorganisasjonen
  • Land/region – landet der forhandleren er plassert
  • Adresse – gateadressen sammen med byen og postnummeret