Administratorer kan se medlemmer av forhandlerteamet på denne siden. Denne siden viser også statusen til de enkelte teammedlemmene.

• Aktiv – disse medlemmene har godtatt invitasjonen til å bli med, og kan nå administrere kunder

• Venter – disse medlemmene har ikke godtatt invitasjonen til å bli med i teamet

Legge til en forhandler

Hvis du vil legge til nye medlemmer i forhandlerteamet, sender du dem en e-postinvitasjon. Når de godtar invitasjonen, blir de med i forhandlerteamet og får tilgang til Adobe Reseller Console.

1. Hvis du vil legge til et medlem i forhandlerteamet, klikker du på Legg til en forhandler .
  2. I dialogboksen Legg til teammedlemmer skriver du inn e-postadressene.
  3. Klikk på Send invitasjon.

Fjerne en forhandler

Gjør følgende for å fjerne et medlem av forhandlerteamet:

1. På siden Forhandlerteam klikker du på Fjern ved siden av medlemmet som skal fjernes.
  2. Klikk på Fjern i bekreftelsesdialogboksen.