Kuler-utvidelsen tilgjengelig i ditt Creative Suite 6-program laster ikke og du får feilen Ingen Internett-tilkobling.

Løsning

1. Lukk alle Creative Suite 6-programmer som kjører.

2. Last ned CSXS kuler.zip og pakk ut innholdet på skrivebordet.

3. Start Adobe Extension Manager CS6.

Merk:

Du kan starte Adobe Extension Manager CS6 fra Programmer (Mac) eller Alle programmer (Windows). Hvis Adobe Extension Manager CS6 ikke er installert på ditt system, kan du laste det ned fra følgende koblinger:

4. Vent på at Adobe Extension Manager CS6 initialiserer og klikk OK på dialogboksen som vises.

Adobe Extension Manager CS6
  5. Alle Creative Suites 6-apper installert på systemet ditt er ført opp under Produkter-panelet.

Produktpanel
  6. Klikk på Installer på topplinjen.

Installer
  7. Bla gjennom og finn CSXS kuler.zip fra den uthentede mappen på skrivebord.

8. Gå gjennom lisensavtalen og klikk Godta.

Lisensavtale
  9. Klikk OK på dialogboksen som vises.

Adobe Extension Manager
  10. Utvidelsen er oppført under Utvidelser-panelet ved vellykket installering. Lukk Adobe Extension Manager CS6.

Filtyper
  11. Start Creative Suite 6-appen. Kuler-utvidelse lastet.

Last ned