certSIGN

certSIGN-logo

Oversikt

certSIGN, med hovedkontor i Bucuresti, Romania, spesialiserer seg på informasjonssikkerhetsprogramvare og tilbyr tjenester knyttet til beskyttelse av informasjons- og informasjonssystemer i over 20 land over hele verden.  Deres produktportefølje inkluderer klareringstjenester og digitale identitetsløsninger.  De har vært en kvalifisert eIDAS-leverandør av tillitstjenester (QTSP) siden 2017.

Ved å bruke den åpne standarden Cloud Signature Consortium, tilbyr certSIGN følgende signeringssertifikater som fungerer med Adobe Acrobat Sign-nettskysignaturer:

• Avanserte elektroniske signaturer (AES)
  • Kvalifiserte elektroniske signaturer (QES)

For administratorer

Se gjennom Konfigurer skysignaturleverandører for mer informasjon om hvordan du best konfigurerer skysignaturer for bruk i organisasjonen din.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet