Signicat

Signicat-logo

Oversikt

Signicat har hovedkontor i Trondheim og har vært en kvalifisert leverandør av klareringstjenester (QTSP) siden november 2018.  Signicat tilbyr digitale identitetsløsninger for identitetsbekreftelse, autentisering og elektronisk signering, med støtte for mange europeiske eID-er og bank-ID-er gjennom sin identitetshub.

Ved hjelp av funksjonen Acrobat Sign Digital Identity Gateway støtter Intesi Group også følgende digitale identiteter for å bekrefte en underskrivers identitet:

For administratorer

Se gjennom Konfigurer skysignaturleverandører for mer informasjon om hvordan du best konfigurerer skysignaturer for bruk i organisasjonen din.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet