SPiD (Sistema Pubblico di identità Digitale)

SPiD-logo

Oversikt

Public Digital Identity System (SPiD) tilbyr digitale identiteter (digitale ID-er) for innbyggere, bosatte og organisasjoner i Italia. Underskrivere kan bruke SPiD-legitimasjonen til å autentisere identiteten sin og få følgende digitale signeringssertifikater fra Intesi Group til bruk med Adobe Acrobat Sign-skysignaturer:

• Kvalifisert (QES) – engangsbruk

Når du bruker en SPiD til å bruke en skysignatur i Acrobat Sign, vil digitale sertifikatdetaljer som innhentes i dokumentrevisjonsrapporten leveres av Intesi Group.

For administratorer

Gjennomgå Konfigurer skysignaturleverandører for mer informasjon om hvordan du best konfigurerer skysignaturer for bruk i organisasjonen din.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet