Logge på Adobe-applikasjoner og -nettstedet med bedriftens eller skolens e-postadresse

Finn ut hvordan du logger på Adobe-kontoen din ved hjelp av e-postadressen for skole eller jobb. Finn løsninger på påloggingsrelaterte problemer.

Merk:

For å kunne tilby fordeler som bedriftslagring og andre funksjoner på bedriftsnivå, overfører vi alle eksisterende Adobe ID-er til Business ID-er. Alle nye bedriftskunder kommer til å bruke Business ID for arbeidsgruppemedlemmene sine.

Du får beskjed i forveien om når det er planlagt å gi organisasjonen din denne oppgraderingen. Se Introduksjon til Business ID-er og nye lagringsfunksjoner hvis du vil vite mer. Du fortsetter å bruke Adobe ID for å få tilgang til organisasjonen din frem til den er overført. Støtte for Adobe ID vil deretter forbeholdes privatkunder.

Du trenger en Business ID, Enterprise ID eller en Federated ID utstedt av skolen eller bedriften din for å koble til Adobes produkter og tjenester. Bare organisasjonens IT-administratorer kan opprette, administrere og slette Enterprise ID-er og Federated ID-er.

Logg på firma- eller skolekontoen

Skriv inn bedrifts- eller skole-e-postadressen din og klikk på Fortsett.

Sign-in

Hvis organisasjonen eller skolen din bruker Enkel pålogging, blir du omdirigert til organisasjonens påloggingsside.

Legg inn passordet ditt og klikk på Fortsett.

Passord

Merk:

Kan ikke fjerne teksten som vises i E-postadresse-feltet? Klikk i feltet, og begynn å skrive.

Velg mellom businessprofiler og personlige profiler

(Hvis organisasjonen din benytter Adobe-lagring for bedrifter)

Hvis du har flere Adobe-planer tilknyttet den samme e-postadressen, og minst én av disse er en bedriftsplan, oppretter Adobe egne profiler for hver plan og gir dem sin egen lagringsplass. Det kan da hende det kommer opp en profilvelger når du har lagt inn påloggingsinformasjonen din. Velg en profil for å fortsette. Dine personlige ressurser og produktplaner (f.eks. Creative Cloud-fotoplanen) er knyttet til din personlige profil. Planer levert av en bedrift er knyttet til bedriftsprofilene. Ingen data deles eller overføres automatisk.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Administrere Adobe-profiler.

Skriv inn e-postadressen og passordet for å logge på.

Sign-in

For å gå til passordskjermen (Enterprise ID) eller organisasjonens pålogging med enkel pålogging (Federated ID), velg Bedriftskonto eller skolekonto.

Profilvelger

Velg mellom personlig, bedrifts- eller skolekonto

(Hvis organisasjonen din ikke har blitt oppdatert til Business ID-er, men fortsatt bruker Adobe ID.)

Hvis du har begge deler, en personlig (Adobe ID) og en bedrifts- eller skolekonto (Enterprise ID eller Federated ID) knyttet til samme e-postadresse, ser du skjermbildet for kontovelger. Du blir bedt om å velge kontoen du vil bruke. Disse to kontoene deler e-postadressen, men er distinkte kontoer. Ingen data deles eller overføres automatisk.

Skriv inn bedrifts- eller skole-e-postadressen din og klikk på Fortsett. Du blir ført til kontovelgerskjermen.

Sign-in

For å gå til passordskjermen (Enterprise ID) eller organisasjonens pålogging med enkel pålogging (Federated ID), velg Bedriftskonto eller skolekonto.

Kontovelger

Vanlige spørsmål

Bare IT-administratorer kan opprette og administrere Federated ID-er, Enterprise ID-er eller Business ID-er. Kontakt IT-administrator hos organisasjonen din for å få skole- eller bedriftskontakten din.

Hvis du får en advarsel om passordsamsvar eller har glemt passordet, følger du denne fremgangsmåten for å tilbakestille passordet.

1. Legg inn passord -skjermen, klikker du Tilbakestill passord.

2. Du mottar en e-post på e-postadressen du skrev inn, med instruksjoner om å tilbakestille passordet. Hvis du ikke ser e-posten i innboksen, kan du sjekke Spam- eller Søppelpost-mappen.

Hvis du fortsatt ikke mottar en e-post, bør du kontakte din IT-administrator.

Business ID-en eller Enterprise ID-en din er e-postadressen som ble brukt da organisasjonen eller skolen registrerte deg. Gå til Logg på-skjermen og prøv å logge på med bedrifts- eller skole-e-postadressen din.

Du kan også prøve å tilbakestille passordet ditt eller tipsene nedenfor.

Hvis du får Kontroller e-post-adressen din feilmelding, bør du kontakte din IT-administrator.

Tips for å løse e-postfeilen

• Prøv en annen nettleser.
  • Aktiver informasjonskapsler i nettleseren din, og tøm nettleserens informasjonskapsler og cache. Se dokumentasjonen for nettleseren hvis du vil ha instruksjoner.
  • Hvis du ikke ser e-posten du forventet fra Adobe, kan du sjekke spam- eller søppelpostmappene dine.
  • Skriv inn e-postadressen og passordet på nytt. Kontroller at Caps Lock og Num Lock er av.

Deaktiver Forbli pålogget når du bruker en offentlig eller delt enhet. Standard innstilling er at Forbli pålogget er aktivert og Adobe ID eller Enterprise ID brukere blir ikke bedt om å logge på flere ganger. Denne innstillingen gjelder imidlertid ikke for brukere av Federated ID (SSO), og deres organisasjonsinnstillinger respekteres. Vanligvis avsluttes brukerøkten når du lukker alle nettleservinduer eller logger av Adobes nettsteder.

For Enterprise IDer, er Forbli pålogget aktivert, og økten varer i opptil to uker, selv om du lukker nettleservinduet, helt til du logger av manuelt.

Det er mulig at du allerede har en Adobe ID knyttet til jobb-e-posten din. Du kan ha registrert deg med en Adobe ID som bruker samme e-postadresse som Enterprise ID eller Federated ID. I slike tilfeller viser systemet kontovelger-skjermen og ber deg velge kontoen du vil logge på.

Adobe-profiler opprettes når du har flere Adobe-planer (inkludert minst én bedriftsplan) tilknyttet den samme e-postadressen. Derfor kan det komme opp en profilvelger når du har lagt inn påloggingsinformasjonen din.

Disse kontoene eller profilene deler e-postadresse, men er adskilte kontoer. Ingen data deles eller overføres automatisk.

Det er mulig at du har logget på med en annen konto. Hvis du har en e-postadresse knyttet til en Adobe ID og en Enterprise ID eller Federated ID, resulterer det i to forskjellige kontoer. Hvis kontoen din har flere profiler, har du kanskje valgt en annen profil.

Filene og ressursene som er lagret i en konto, er ikke tilgjengelige fra den andre. Men du kan overføre ressursene dine manuelt.

Prøv å logge på en annen konto eller profil for å finne ressursene dine.

• Hvis du er logget på Enterprise ID-kontoen din med en e-postadresse som også er knyttet til en Adobe ID-konto, logger du av og logger på Adobe ID-kontoen.
  • Det kan være en annen e-postadresse knyttet til kontoen din. Logg av og bruk en annen e-postadresse for å logge på.
  • Hvis du er pålogget med en profil, prøver du å logge av og deretter logge på igjen med en annen profil før du flytter ressurser fra en profil til en annen.