Cloud-tjenester og -apper for enkeltpersoner

Feilsøking og hjelp

Vanlige spørsmål

Hva er de tilgjengelige alternativene for volumlisensiering til å kjøpe Adobe-produkter?

Adobe kjøpsprogrammer gir deg muligheten til å kjøpe, administrere og installere Adobe-produkter i hele virksomheten din.

• Adobes Value Incentive Plan er en kostnadseffektiv, enkel måte å utrullere alltid oppdaterte versjoner av Creative Cloud- og Acrobat DC-abonnementer på tvers av organisasjonen på. Få mest mulig nytte av VIP-medlemskapet med VIP Select.
  • Hvis du befinner deg i Folkerepublikken Kina, kan du se denne listen med vanlige spørsmål om abonnement-lisensiering gjennom Value Incentive Plan (VIP).

Hva er Creative Cloud for enterprise?

Les dette dokumentet for en oversikt over Creative Cloud for enterprise-tilbudet fra Adobe.

Kan jeg konfigurere administratorer med forskjellige roller på Admin Console?

Ved å bruke Adobe Admin Console kan organisasjoner definere et fleksibelt administrativt hierarki, som tillater detaljert administrasjon av tilgang og bruk av Adobe-produkter.

Kan jeg bruke enkel pålogging (SSO) til å få tilgang til Adobe-produkter og -tjenester?

Med Adobe Admin Console kan enterprise-brukere godkjenne Adobe enterprise-tilbud med eksisterende identitetsstyringssystemer via integrering med identitetsstyringssystemer som støtter enkel pålogging (SSO). Få mer informasjon om hvordan du planlegger og konfigurerer SSO i organisasjonen.

Er filene i organisasjonen sikre og krypterte?

Alle filer og ressurser på Creative Cloud og Document Cloud er kryptert. For å få flere lag med kontroll og sikkerhet, kan du velge å la Adobe generere en dedikert krypteringsnøkkel for noen eller alle domenene i organisasjonen.

Admin Console

Hvordan kommer jeg i gang med Admin Console?

Admin Console er der alt skjer. Du må ha mottatt en e-post som inviterer deg til å bli med i organisasjonen som en administrator. Godta invitasjonen før du åpner Admin Console. Hvis du allerede har godtatt invitasjonen, er du klar til å starte. Er du ikke enterprise-administrator? Lær deg hvordan du logger på med en Enterprise ID.

Hva er de forskjellige administrative rollene som er tilgjengelig på Admin Console?

Ved å bruke Admin Console kan organisasjonen definere et fleksibelt administrativt hierarki, som tillater detaljert administrasjon av tilgang og bruk av Adobe-produkter.

Hvordan kan jeg administrere brukere og produkter på Admin Console?

Brukeradministrasjon gir deg mulighet til å opprette, søke etter, oppdatere og fjerne brukerkontoer. Disse brukerkontoene gir sluttbrukerne i organisasjonen din tilgang til Adobe-produkter og -tjenester.

Organisasjonen kjøper Adobe enterprise-planer som gir tilgang til ulike Adobe-produkter og -tjenester. Få detaljert informasjon om hvordan du finjusterer bruken av disse planene og tjenestene.

Er det en måte for meg å overvåke statusen på Adobe-tjenester og finne ut mer om planlagt vedlikehold?

Få sanntidsdata og historiske data om systemytelse og tilgjengelighet av Adobe-tjenester.

Identitet

Hvilke identitetstyper støttes?

Adobe bruker et underliggende system for identitetsbehandling til å kontrollere og godkjenne brukere. Du må planlegge og deretter konfigurere brukeridentiteter basert på kravene dine. Du kan velge mellom Adobe ID-er, Enterprise ID-er eller Federated ID-er.

Hvordan oppretter jeg Enterprise ID-er?

Sluttbrukere kan ikke opprette Enterprise ID-er. Det er bare administratorer som kan legge til brukere i organisasjonen.

Støtter Admin Console enkel pålogging (SSO)?

Admin Console støtter en rekke metoder for brukeridentifisering, inkludert Federated ID/ enkel pålogging. Det integreres med en rekke SAML2.0-kompatible identitetsleverandører.

Les mer om hvordan enterprise-brukere godkjenner Adobe-tilbud med eksisterende identitetsstyringssystemer via integrering med identitetsstyringssystemer som støtter enkel pålogging (SSO).

Kan jeg automatisere brukeradministrasjonsoppgaver?

Verktøyet for brukersynkronisering gir en enkel måte å synkronisere brukere fra den eksisterende katalogtjenesten (for eksempel Microsoft Active Directory), med Adobe Admin Console. Last ned eller forgren det enkle Python-baserte verktøyet med åpen kilde, User Sync tool, fra github.

Brukeradministrasjons-API-et gir tilgang til Adobe-brukerkontoer som er knyttet til organisasjonen din. Du kan integrere denne API-en med administrative programmer og prosesser for organisasjonen din.

Brukere og grupper

Hvordan inviterer jeg brukere til Admin Console?

Som en Enterprise IT-administrator, gir brukeradministrasjon deg muligheten til å opprette, søke etter, oppdatere og fjerne brukerkontoer. Disse brukerkontoene gir sluttbrukerne i organisasjonen din tilgang til Adobe-produkter og -tjenester.

Hvordan gir jeg lisenser til brukere?

Når du kjøper et produkt fra Adobe, representerer en lisens din rett til å bruke programvare og tjenester fra Adobe. Lisenser brukes til å godkjenne og aktivere produktene på datamaskinene til sluttbrukerne.

Hva bør jeg gjøre når jeg oppgraderer fra teams (VIP) til ETLA?

Hvis du vil unngå avbrudd i tilgangen for sluttbrukerne når du oppgraderer fra teams (VIP) til ETLA, må du tilordne lisenser i Admin Console før den eksisterende abonnementsperioden for VIP slutter.