InDesign CS5 kjører saktere enn eldre versjoner når du flytter på sideelementer.

Løsninger

Gjør ett eller flere av følgende:

Løsning 1: Installer oppdateringen InDesign CS5 7.0.4

Problemet knyttet til visning av sider med gjennomsiktige elementer og visning av miniatyrer i Sider-panelet, ble løst i 7.0.4-utgaven:

http://www.adobe.com/downloads/updates

Løsning 2: Deaktiver miniatyrforhåndsvisninger i sidepanelet.

Åpne Sider-panelet og fjern avmerkingen ved siden av Vis miniatyrer. Dette alternativet er som standard merket av.

Løsning 3: Deaktiver innstillingen Arkiver alltid forhåndsvisningsbilder med dokumenter.

Klikk på Innstillinger > Filbehandling. Fjern avmerkingen ved siden av Arkiver alltid forhåndsvisningsbilder med dokumenter.

Løsning 4: Aktiver Patient User-modus på nytt.

Velg Innstillinger > Grensesnitt. Velg Forsinket eller Aldri for modusen Live skjermtegning.

Løsning 5: Deaktiver eller reduser profilene for forhåndskontrollering.

Velg Vindu > Utskrift > Forhåndskontroll. Fjern avmerkingen ved siden av Aktiv forhåndskontrollering.

Alternativt kan du passe på å kun bruke lavest antall mest viktige forhåndskontrollregler.