Sist oppdatert: 7. juni 2018

Hva er Adobe Stock?

Adobe Stock er en plattform der bedriftskunder kan lisensiere arbeid under enten en standard lisens, en forbedret lisens eller en utvidet lisens.

Produkter og tjenester Lisensberegning Distribusjon
Adobe Stock Kreditter Behovsbasert tjeneste

Definisjoner

"Kreditt(er)" refererer til valutaen som brukes av Adobe Stock for enterprise-kunder for å lisensiere arbeider.

Påkrevde kreditter for tilgjengelige typer arbeid

Kredittbeløpet som er påkrevd for å lisensiere bestemte typer arbeid tilgjengelig fra og med ikrafttredelsesdatoen, kan være:

(A) vist på webområdet for Adobe Stock for enterprise-kunder

(B) vist i Bibliotek-panelet under lisensieringsflyten

(C) oppgitt i salgsordren for typer arbeid som er tilgjengelige for lisensiering fra og med salgsordrens ikrafttredelsesdato, og/eller

(D) oppgitt i tabellen nedenfor:

Type arbeid
Pris i kreditter
Standardbilde 1 kreditt
HD-video 8 kreditter
4K-video 20 kreditter
Redaksjonelt bilde (halv oppløsning) 5–25 kreditter
Redaksjonelt bilde (full oppløsning) 20–50 kreditter
Redaksjonell video 25 kreditter
Premiumbilde (halv oppløsning)
5–25 kreditter
Premiumbilde (full oppløsning) 10–50 kreditter
Malfil 1–4 kreditter
3D-ressurs
1–10 kreditter

Legge til nye typer arbeid

Adobe kan legge til nye typer arbeid som ikke er oppført i salgsordren, og kredittbeløpet for lisensiering av disse nye typene vises:

(A) på webområdet for Adobe Stock for enterprise-kunder, og/eller

(B) i Bibliotek-panelet under lisensieringsflyten

Kunden bør besøke Adobe Stock-webområdet jevnlig for å se oppdatert kredittinformasjon. Ved å lisensiere nye typer arbeid som ikke er oppført i en salgsordre, godtar kunden kredittbeløpet som er påkrevd for å lisensiere et nytt arbeid som inngår i en ny kategori for arbeider.

Hva er Adobe Stock for Print-On-Demand?

Adobe Stock for Print-On-Demand er et tilbud til bedrifter, som innebærer at kundene kan lage reklamemateriell og varer for salg til sluttbrukere og bruke Adobe Stock SDK og API.

Produkter og tjenester Lisensberegning Distribusjon
Adobe Stock for Print-On-Demand Bilder On-demand-tjenesten, Adobe Stock SDK og API