Rull tilbake til en tidligere oppdatering

Rull tilbake til tidligere oppdatering av Lightroom

1. Avinstaller den gjeldende versjonen av Lightroom

Mac OS:

Gå til Applikasjoner > Adobe Lightroom > Avinstaller Adobe Lightroom og dobbeltklikk på den kjørbare filen «Uninstall Adobe Lightroom»:

Windows:

1. Velg Innstillinger fra Start-menyen.
    2. I Innstillinger velger du System > Apper og funksjoner.
    3. Velg Adobe Lightroom, og velg deretter Avinstaller.
    4. Følg instruksjonene på skjermen.
    Merk:

Alternativt kan du avinstallere ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet hvis du bruker Lightroom CC 2015. Da følger du disse instruksjonene: Avinstaller eller fjern Creative Cloud-apper

2. Last ned og installer Lightroom 2015.0 / 6.0 ved hjelp av installasjonsprogrammet.

Merk:

Merk: Installasjonsprogrammet på denne siden fungerer for både den permanente versjonen av Lightroom 6 og for Creative Cloud-versjonen av Lightroom CC 2015.

3. Last ned og installer den spesifikke tidligere oppdateringen/patchen du vil rulle tilbake til (f.eks. CC 2015.5.1 / 6.5.1) herfra.

Feilsøking

Merk:

Hvis du får opp en melding som sier at «This update is not applicable to you», har du hoppet over Trinn 2. Basisversjonen av 2015.0/6.0 må være installert før du prøver å installere oppdateringen/patchen.