Applikasjoner tilgjengelig for nedlasting

Vi tilbyr installasjonsprogrammer for de aktive applikasjonene våre samt forrige større versjon av hver applikasjon.

Bedrifts- og teamkunder: Kontakt administrator for å få hjelp. Administratorer behandler applikasjoner på Admin Console

Creative Cloud

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner Detaljer om nedlasting
Adobe Creative Cloud                   2022 Laste ned og installere Creative Cloud-applikasjoner
2021 Installere tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner

Ser du etter Creative Suite-applikasjoner? Hvis du har registrert din Creative Suite 5-, 5.5- eller 6-applikasjon eller kjøpt den fra Adobe, kan du laste den ned fra kontoen din. Vi tilbyr ikke lenger installasjonsprogram for Creative Suite 2, 3 eller 4. Finn ut mer.

Acrobat

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner* Detaljer om nedlasting
Acrobat Pro & Standard
22 (abonnement)
Laste ned og installere Acrobat | Abonnement
Adobe Acrobat Pro og Standard 2020
2020 Last ned Acrobat 2020
Adobe Acrobat Pro og Standard 2017 2017
Last ned Acrobat 2017
Adobe Acrobat Reader 22 Last ned Acrobat Reader

*Vi tilbyr installasjonsprogrammer for bare de nåværende versjonene av Acrobat for å sikre at du har de siste sikkerhetsoppdateringene.

Adobe Photoshop Elements og Adobe Premiere Elements

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner Detaljer om nedlasting
Adobe Photoshop Elements         2022 Installere Adobe Photoshop Elements
2021 Laste ned Adobe Photoshop Elements | 2022, 2021
Adobe Premiere Elements 2022 Installere Adobe Premiere Elements
2021 Laste ned Adobe Premiere Elements | 2022, 2021

Adobe Technical Communication Suite

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner Detaljer om nedlasting
Adobe Captivate 2019  Kom i gang med Adobe Captivate (2019-utgaven)
2017  Last ned Adobe Captivate (2017-utgaven)
Adobe FrameMaker Sommerversjon 2020
Kom i gang med Adobe FrameMaker
2019 Last ned Adobe FrameMaker (2019-utgaven)
Adobe Presenter 11  Kom i gang med Adobe Presenter
10 Last ned Adobe Presenter 10
Adobe Presenter Video Express*
2017
Kom i gang med Adobe Presenter Video Express 2017
Adobe RoboHelp Sommerversjon 2020
Kom i gang med Adobe RoboHelp
2019 Last ned Adobe RoboHelp (2019-utgaven)

*Adobe Presenter Video Express avvikles 1. november 2021, og vil ikke lenger være tilgjengelig for nedlasting. For mer informasjon, se Vanlige spørsmål om avviklingen av Adobe Presenter Video Express.

Andre applikasjoner

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner Detaljer om nedlasting
Adobe ColdFusion                   2021  Kom i gang med Adobe ColdFusion
2018 Last ned Adobe ColdFusion
Adobe Connect 11  Kom i gang med Adobe Connect
Adobe Digital Editions                 4.5
Last ned Adobe Digital Editions 4.5.10

Leter du etter Flash Player? Vi støtter ikke lenger Flash Player. Finn ut mer.

Ser du ikke versjonen eller produktet ditt?

Abonnementsapplikasjoner: Adobe tilbyr installasjonsprogrammer bare for gjeldende applikasjoner og den forrige hovedversjonen av hver applikasjon. For mer informasjon, se Adobes retningslinjer for programvarestøtte.

Applikasjoner uten abonnement: Hvis kontoen din fortsatt er aktiv og du har kjøpt applikasjonen direkte fra Adobe eller har registrert den, er det mulig du kan laste den ned fra kontoen din.