Lær hvilke Adobe-apper som er tilgjengelige. Vi tilbyr installasjonsprogrammer for gjeldende apper og den forrige hovedversjonen av hver app.

Bedrifts- og teamkunder: Kontakt administrator for å få hjelp. Administratorer behandler apper på Admin Console.

Creative Cloud

Adobe-app Tilgjengelige versjoner Koblinger til nedlasting
Adobe Creative Cloud                   2020  Laste ned og installere Adobe Creative Cloud-appene
2019  Installere tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner

Acrobat

Adobe-app Tilgjengelige versjoner* Koblinger til nedlasting
Acrobat Pro & Standard DC   19 (ikke-abonnement)  Laste ned og installere Acrobat DC | Abonnement
19 (ikke-abonnement)  Hjelp med nedlasting og installasjon av Acrobat
Adobe Acrobat Pro og Standard 2017 2017
Laste ned Acrobat 2017

* Vi tilbyr installasjonsprogrammer for bare de nåværende versjonene av Acrobat for å sikre at du har de siste sikkerhetsoppdateringene.

Photoshop Elements | Premiere Elements

Adobe-app Tilgjengelige versjoner Koblinger til nedlasting
Adobe Photoshop Elements         2020 Installere Photoshop Elements
2019 Laste ned Adobe Photoshop Elements | 2020, 2019
Adobe Premiere Elements 2020  Installere Premiere Elements
2019  Last ned Adobe Premiere Elements | 2020, 2019

Technical Communication Suite

Adobe-app Tilgjengelige versjoner Koblinger til nedlasting
Adobe Captivate 2019  Kom i gang med Adobe Captivate
2017  Last ned Adobe Captivate 2017
Adobe FrameMaker 2019  Kom i gang med Adobe FrameMaker
2017 Last ned Adobe FrameMaker 2017
Adobe Presenter 11  Kom i gang med Adobe Presenter
10 Laste ned Adobe Presenter 10
Adobe Presenter Video Express
2017
Kom i gang med Adobe Presenter Video Express 2017
Adobe RoboHelp 2019  Kom i gang med RoboHelp 2019
2017 Laste ned RoboHelp 2017

Andre apper

Adobe-app Tilgjengelige versjoner Koblinger til nedlasting
Adobe ColdFusion                   2018   Kom i gang med Adobe ColdFusion
2016 Last ned ColdFusion
Adobe Connect 10  Kom i gang med Adobe Connect
Adobe Digital Editions                 4.5
Last ned Adobe Digital Editions 4.5.10

Ser du ikke versjonen eller produktet?

Adobe tilbyr installasjonsprogrammer for gjeldende apper og den forrige hovedversjonen av hver app. (Acrobat er et unntak: Vi tilbyr bare de nåværende versjonene for å sikre at du har de siste sikkerhetsoppdateringene.) Vi tilbyr ikke installasjonsprogrammer for apper vi ikke lenger selger. For mer informasjon, se Adobes retningslinjer for programvarestøtte.