Applikasjoner tilgjengelig for nedlasting

Vi tilbyr installasjonsprogrammer for de aktive applikasjonene våre samt forrige større versjon av hver applikasjon.

Bedrifts- og teamkunder: Kontakt administrator for å få hjelp. Administratorer behandler applikasjoner på Admin Console

Creative Cloud

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner Detaljer om nedlasting
Adobe Creative Cloud                   2024 Laste ned og installere Creative Cloud-applikasjoner
2023 Installere tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner

Ser du etter Creative Suite-applikasjoner? Hvis du har registrert din Creative Suite 5-, 5.5- eller 6-applikasjon eller kjøpt den fra Adobe, kan du laste den ned fra kontoen din. Vi tilbyr ikke lenger installasjonsprogram for Creative Suite 2, 3 eller 4. Finn ut mer.

Acrobat

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner* Detaljer om nedlasting
Acrobat Pro & Standard
23 (abonnement)
Laste ned og installere Acrobat | Abonnement
Adobe Acrobat Pro og Standard 2020
2020 Last ned Acrobat 2020
Adobe Acrobat Reader 23 Last ned Acrobat Reader

*Vi tilbyr installasjonsprogrammer for bare de nåværende versjonene av Acrobat for å sikre at du har de siste sikkerhetsoppdateringene.

Adobe Photoshop Elements og Adobe Premiere Elements

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner Detaljer om nedlasting
Adobe Photoshop Elements         2024 Installere Adobe Photoshop Elements
2023 Laste ned Adobe Photoshop Elements | 2024 og 2023
Adobe Premiere Elements 2024 Installere Adobe Premiere Elements
2023 Laste ned Adobe Premiere Elements | 2024 og 2023

Adobe Technical Communication Suite

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner Detaljer om nedlasting
Adobe Captivate 12 Kom i gang med Adobe Captivate
Adobe Captivate Classic
11.8.2
Kom i gang med Adobe Captivate Classic
Adobe FrameMaker September 2022-utgivelsen
Kom i gang med Adobe FrameMaker
Sommerutgivelsen 2020
Last ned Adobe FrameMaker (sommerutgivelsen 2020)
Adobe RoboHelp September 2022-utgivelsen
Kom i gang med Adobe RoboHelp
Sommerutgivelsen 2020
Last ned Adobe RoboHelp (sommerutgivelsen 2020)

Andre applikasjoner

Adobe-applikasjon Tilgjengelige versjoner Detaljer om nedlasting
Adobe ColdFusion                   2023 Last ned Adobe ColdFusion (2023-utgaven)
2021 Last ned Adobe ColdFusion(2021-utgaven)
Adobe Connect 12 Kom i gang med Adobe Connect

Ser du ikke versjonen eller produktet ditt?

Abonnementsapplikasjoner: Adobe tilbyr installasjonsprogrammer bare for gjeldende applikasjoner og den forrige hovedversjonen av hver applikasjon. For mer informasjon, se Adobes retningslinjer for programvarestøtte.

Applikasjoner uten abonnement: Hvis kontoen din fortsatt er aktiv og du har kjøpt applikasjonen direkte fra Adobe eller har registrert den, er det mulig du kan laste den ned fra kontoen din.