Funksjoner som ikke støttes på 32-biters plattformer

Viktig

Viktig:

Photoshops 3D-funksjoner blir fjernet i fremtidige oppdateringer. Brukere som arbeider med 3D, blir oppfordret til å utforske Adobes nye Substance 3D-samling, som representerer neste generasjon med 3D-verktøy fra Adobe.

Du finner flere detaljer om avviklingen av Photoshops 3D-funksjoner her: Photoshop 3D | Vanlige spørsmål om avviklingen av 3D-funksjoer.

Følgende funksjoner i Photoshop CC støttes ikke på 32-biters plattformer:

• Alle 3D-funksjoner
  • Alle funksjoner for 3D-utskrift
  • Oljemaling
  • Gjengivelse: flamme, bilderamme og tre