Photoshop støtter ikke overstyring høy PPT-skalering i Windows 10 og nyere Brukere som overstyrer denne innstillingen kan få problemer med å samhandle med brukergrensesnittet i Photoshop. Mulige problemer omfatter:

• Startskjermen, Bibliotek-panelet og andre utvidelsespaneler skaleres ikke riktig (vises for små eller forskjøvet)
  • Rullegardinene i menyer justeres ikke etter den øvre menylinjen
  • En sirkel som spinner kontinuerlig, vises ved siden av markøren
  • Arbeidsområdet er ikke sentrert i dokumentvinduet, og det justeres ikke etter linjalene

Løsning

1. Avslutt Photoshop.
  2. Gå til installasjonsmappen for Photoshop i Windows Filutforsker.
  3. Høyreklikk på Photoshop.exe i installasjonsmappen og velg Egenskaper.
  4. Bytt til fanen Kompatibilitet i dialogboksen som åpnes.
  5. Fjern avmerkingen for Overstyr høy PPT-skalering i gruppen Innstillinger.
  6. Klikk på Bruk og deretter på OK.
  7. Start Photoshop på nytt.