Photoshop CC 2015.1 introduserte muligheten til å kopiere og lime inn elementer fra andre Adobe-programmer og knytte dem til Creative Cloud-bibliotekene dine som bibliotekstilknyttede elementer.

Når du prøver å redigere slike elementer i Photoshop, får du følgende melding:
Dette elementet kan ikke redigeres direkte i Photoshop, men det kan plasseres i et dokument. Dra elementet inn i et åpent dokument for å plassere det.

Photoshop-feilmelding

Løsning

For å redigere elementet, åpner du programmet som elementet ble opprettet med og dobbeltklikker på elementet i Biblioteker-panelet. Hvis for eksempel elementet ble opprettet i Illustrator, åpner du Illustrator og dobbeltklikker på elementet i Biblioteker-panelet, og går så tilbake til Photoshop for å sjekke at elementet er oppdatert i dokumentet ditt.

Hvis du ikke vil ha elementet tilknyttet i Biblioteker-panelet, kan du velge bort alternativet Legg til i mitt nåværende bibliotek i Lime inn-dialogen i Photoshop. Hvis du gjør dette, blir elementet innebygget i dokumentet i stedet for at det blir tilknyttet i Biblioteker-panelet eller oppdaterer andre dokumenter som inneholder dette elementet.

Photoshop CC 2015.1-element kan ikke redigeres