Når du velger et Lightroom-bilde på fanen Lr-bilder i Photoshop Start-arbeidsområdet og klikker på Importer markerte, blir ikke bildet importert, og du ser et kryssikon foran filnavnet.

Mislykket import
Kan ikke importere LR-bilder

Løsning

1. Avslutt Photoshop.

2. Bare klikk på en av nedlastingskoblingene nedenfor og lagre filen på datamaskinen.

3. Dobbeltklikk den nedlastede filen for å trekke ut innholdet.

4. Gjør ett av følgende for å starte installeringen:

Windows: Dobbeltklikk på Setup.exe i den utpakkede mappen.

Mac: Dobbeltklikk på Install.app i den utpakkede mappen.

5. Installasjonen begynner. Du kan se fremdriften til installasjonen.

Installasjonsfremdrift
    Installasjonsfremdrift
  6. Når installasjonen er fullført, starter du Photoshop og importerer bilder til fanen LR-bilder. Bildene blir importert, og du ser   foran filnavnet.

Import vellykket
    Bildene er importert