Alternativet Ingen fargehåndtering vises ikke i popup-menyen Fargehåndtering i dialogboksen Skriv ut i Photoshop CS5. Bruk Adobe Color Printer Utility-programmet til å skrive ut mål uten fargehåndtering.

Merk: Du finner disse instruksjonene i Viktig-filen som fulgte med nedlastingen.

Last ned den relevante, vedlagte filen

Last ned

Last ned

Installer verktøyet

Etter at du har lastet ned riktig fil, dobbeltklikker du zip-filen. Dobbeltklikk på .dmg-filen på Mac OS.

• Mac OS: Dra filen Adobe Color Printer Utility.app til Programmer-mappen eller en annen mappe.
  • Windows: Velg å pakke ut alle filene. Når utpakkingen er fullført, drar du Adobe Color Printer Utility til ønsket mappe.

Kjør verktøyet

1. Dobbeltklikk Adobe Color Printer Utility for å starte det.
  2. Velg et TIFF-bilde du vil åpne. Programmet fungerer kun med TIFF-filer.
  3. Velg Fil > Sideoppsett. Velg arkstørrelse og retning.

Merk: Du bør skrive ut bildet i originalstørrelse, slik at det skannes riktig av kopierenheten. Dette gjelder de fleste filer.

1. Velg Fil > Skriv ut.
  2. Slå av Fargehåndtering:

Mac OS

1. Utvid dialogboksen Skriv ut ved å klikke på pilen ved siden av popup-menyen Skriver.
    2. Bruk popup-menyen midt i dialogboksen til å vise alternativene for papirtype og fargehåndtering. Menyvalgene og plasseringen av disse alternativene varierer, avhengig av skriverdriveren.
    3.  Velg papirtypen som likner mest på papiret du skal bruke.
    4. Slå av Fargehåndtering. Noen skriverdrivere slår av Fargehåndtering automatisk.

Windows

1. I dialogboksen Skriver velger du ønsket skriver og klikker på Egenskaper.

2. Velg papirtypen som likner mest på papiret du skal bruke.

3. Slå av Fargehåndtering.

Merk: I noen skriverdrivere må du velge Avansert eller Egendefinert for å se disse alternativene.

Kjente problemer med programmet (Mac OS)

Mac OS 10.8

Hvis du kjører Mac OS 10.8 (Mountain Lion) og Adobe Color Profile-verktøyet ikke åpnes, utfører du følgende endring i systeminnstillingene for Mac OS:

1. Velg Systeminnstillinger > Sikkerhet og personvern > Generelt.
  2. Endre alternativet Tillat program nedlastet fra til Overalt. Lukk Systemvalg.
  3. Bruk trinnene ovenfor til å kjøre Adobe Color Profile-verktøyet.

Mac OS 10.5

Dette programmet fungerer kun på Mac OS 10.6. og 10.7. Det fungerer ikke på Mac OS 10.5.

Nøkkelord: skriv ut, skriver, utskrift, cms, cms av, cmsav, ingen cms av, ingen fargehåndtering, acpu, lion, 10.7; cpsid_83497