PDF-fil åpnes ikke automatisk etter lagring fra Photoshop

Når du lagrer en fil som PDF på Mac og aktiverer Vis PDF etter lagring i alternativer for Lagre Adobe-PDF, åpnes ikke PDF-filen.

Løsning: Deaktiver bakgrunnslagring

1. Gå til Photoshop > Innstillinger > Filbehandling.

2. Fjern avmerkingen for Lagre i bakgrunnen under Alternativer for fillagring.

3. Klikk OK.

4. Lagre filen din som PDF.

Tilleggsinformasjon

Når bakgrunnslagring er aktivert vil kommandoen om å åpne PDF-filen nå Acrobat (eller ditt standardprogram for PDF-visning) før filopprettelsen er fullført. Ved å deaktivere denne funksjonene sørger du for at kommandoen ikke sendes før etter filen er opprettet.