Knappen for utskriftsinnstillinger reagerer ikke når du velger Skriver styrer farger i dialogboksen Skriv ut i Adobe Photoshop.

Løsning 1: Velg Skriver styrer farge, gå tilbake til Photoshop styrer farge og velg Utkskriftsinnstillinger.

Løsning 2: Oppdater driveren til din Epson-skriver og installer Common Updater (Mac OS).

1. Avslutt Photoshop.
  2. Last ned og installer den nyeste driveren for skriveren og operativsystemet ditt fra Epsons nettsted.
  3. Last ned og installer Common Updater 7.0.

Mer:
    Det finnes en Common Updater for Mac OX 10.6 og 10.5.

4. Start Photoshop på nytt og skriv ut et bilde.

Løsning 3: Oppdater driveren til din Epson-skriver (Windows)

1. Avslutt Photoshop.
  2. Last ned og installer den nyeste driveren for skriveren og operativsystemet ditt fra Epsons nettsted.

Merk: Sørg for at du velger riktig versjon av driveren for din versjon av Windows. Det finnes forskjellige drivere for 32-biters og 64-biters Windows.

Løsning 4: Angi en annen skriver som standardskriver (Windows).

1. Lukk Photoshop.
  2. Hvis skriveren din er standardskriveren for Windows angir du en annen skriver som standard. For detaljer om å konfigurere et som standard, må du søke etter «endre standardskriver» i Hjelp for Microsoft Windows.
  3. Åpne Photoshop, åpne et bilde og velg Fil > Skriv ut.
  4. Velg Photoshop styrer farge, klikk på Utskriftsinnstillinger og klikk på Ferdig eller OK.
  5. Lukk Photoshop.
  6. Angi din forrige skriver som standard i Windows.
  7. Åpne et bilde og velg Fil > Skriv ut.

Løsning 5: Fjern skriveren og installer den nyeste driveren (Mac OS).

1. Fjern Epson-skriveren fra Preferanser for utskrift og faks.
  2. Dra mappen /Library/Printers/EPSON til papirkurven og tøm den.

Merk: Denne mappen er mappen Systembibliotek, ikke Bibliotek-mappen under brukernavnet ditt.

1. Installer den nyeste skriverdriveren.
  2. Koble til og slå på skriveren, slik at den legges til Utskrift og faks.
  3. Installer Common Updater.

Tilleggsinformasjon

Dette problemet kan oppstå når du bruker en eldre skriverdriver og når filene er skrevet ut med en eldre skriverdriver.

Noen ganger kan skriverdriverens innstillinger bli ødelagte. Løsning 5 fjerner driveren, og det vil også fjerne driverens innstillinger.