Finn instrukser angående løsning av problem med videogjengivelse i Photoshop.

Problem

Når du gjengir videoer i Photoshop på macOS, stopper fremdriftslinjen ved 50 %.

Forsiktig!

Sjekk om du har Avast anti-virus-programvare på maskinen. Det har vært kjent å forhindre videoredigering i Photoshop.Hvis du ikke kjører Avast og fremdeles står overfor videoavspillingsproblemet i Photoshop, følger du prosess- instruksjonene nedenfor.

Berørte produktversjoner

Photoshop CC 19.x

Operativsystem

macOS

Løsning

Adobe er i ferd med å undersøke dette problemet.

1. Gå til macOS Finder-menyen.

2. Hold nede Alternativ-tasten og velg Gå > Bibliotek.

3. Naviger til: /Library/Preferences/Adobe/amecommand

4. Hvis denne mappen finnes, åpner du hver undermappe på den aktuelle plasseringen og ser etter en fil med navnet Spor database.txt. Hvis du ser denne filen, og den er tom, sletter du den.

Merk:

Selv om du finner Trace Database.txt i en undermappe, fortsett å sjekke alle dens undermapper. Kontroller at du sletter alle forekomster av Trace Database.txt som er tomme.

5. Deretter navigerer du til: /Library/Preferences/Adobe/dynamiclinkmediaserver

Gjenta instruksene i Trinn 4 over.

6. Lukk alle Adobe-programmer.

7. Start Photoshop på nytt.

Merk:

Hvis problemet med videogjengivelse oppstår på nytt, gjentar du disse trinnene.