Send det du har laget, raskt via e-post eller del det via flere tjenester direkte fra Photoshop.

Du kan nå sende e-post det du har laget, via e-post eller dele det via til flere tjenester direkte fra Photoshop. Når du deler et dokument via e-post, sender Photoshop det opprinnelige dokumentet (PSD-fil). For enkelte tjenester og sosiale medier konverterer Photoshop automatisk dokumentet til JPEG-format før deling.

Gjør følgende:

• I Photoshop velger du Fil > Del. Alternativt klikker du -ikonet på alternativlinjen.
  • I delingspanelet velger du om du ønsker å dele ressursen i full størrelse eller en mindre versjon av den.

Hvis du velger å dele den mindre versjonen, nedskalerer Photoshop dokumentet slik at den lengste kanten er 1200 bildepunkter lang. Den andre kanten nedskaleres proporsjonalt.
  • Klikk tjenesten du ønsker å dele ressursen via. Klikk for eksempel Facebook.
  • For noen tjenester kan du kanskje spesifisere ytterligere detaljer. Hvis du for eksempel legger ut et bilde på Facebook, kan du legge inn en "Hva tenker du på?"-beskrivelse for bildet.
  • Følg instruksjonene på skjermen for å dele ressursen.

quick-share
Alternativer for deling i macOS
quick-share-windows
Alternativer for deling i Windows

Merk:

Innstillingene i operativsystemet avgjør den faktiske listen over tjenester som vises i delingspanelet. Du kan endre disse innstillingene. I macOS kan du for eksempel legge til eller fjerne tjenester fra delingspanelet ved å justere Systemvalg > Utvidelser > Del-meny. Se denne Apple-dokumentasjonssiden hvis du vil ha mer informasjon.