Prøv ut Photoshop-funksjoner som fremdeles er i Teknisk forhåndsvisning-fasen

Photoshop leveres med funksjoner for teknisk forhåndsvisning som du kan prøve ut. Disse funksjonene er ennå ikke helt produksjonsklare, og du bør derfor bruke dem med forsiktighet.

Aktivere/deaktivere en funksjon for teknisk forhåndsvisning

1. Velg Innstillinger > Teknisk forhåndsvisning.

2. Merk eller opphev merking av funksjonen for teknisk forhåndsvisning. Velg for eksempel Aktiver malingssymmetri.

3. Klikk OK.

Behold detaljer 2.0-oppskalering

Standard status:

Photoshop har nå oppskalering med kunstig intelligens for å beholde viktige detaljer og teksturer under endring av størrelsen på bilder uten forvrengninger. I tillegg til hudtone og hårtekstur beholder denne funksjonen detaljer med hard kant, for eksempel tekst og logoer. Prøv det på supper, salater, pizza og eventuelle andre motiver som trenger ekstra teksturbevaring.

AI_Upscale
Oppskalering med kunstig intelligens (venstre) kontra tidligere størrelsesendring (høyre)

Malingssymmetri

Merk:

I Photoshop CC 20.0 (oktober 2018-versjonen) er malingssymmetri nå en full funksjon og ikke lenger en funksjon i teknisk forhåndsvisning. Se Male symmetriske mønstre for å få mer informasjon.

Standard status:

I Photoshop kan du nå male symmetrisk mens du bruker verktøyene malerpensel, blandepensel, blyant og viskelær. Klikk sommerfuglikonet () i alternativlinjen mens du bruker disse verktøyene. Velg fra flere tilgjengelige typer symmetri.

Malingsstrøk gjenspeiles i sanntid over hele symmetrilinjen, slik at det er enklere å tegne ansikter, biler, dyr med mer.

Du kan angi en hvilken som helst bane som en symmetribane. Høyreklikk banen i banepanelet, og velg Lag symmetribane. Du endrer en symmetribane ved å velge den og deretter velge  > Transformer symmetri.

Pattern06 tile
Lag intrikate mønstre enkelt med malingssymmetri