Brukerveiledning Avbryt

Administrer Adobe Premiere Rush-abonnementer på Android

Finn ut hvordan du laster ned, installerer, administrerer og kansellerer Adobe Premiere Rush-abonnementer kjøpt fra Google Play Store på Android-telefoner.

Last ned og installer Premiere Rush på Android

Du kan laste ned Premiere Rush fra Google Play eller Galaxy Store gratis og registrere deg for en gratis startplan som inkluderer:

• Enkle, men likevel kraftige verktøy for å lage enestående videoer
  • Opprett og eksporter ubegrensede gratis videoer
  • Muligheten til å prøve Premium-funksjoner i prosjektene dine før du oppgraderer og
  • Tilgang til Adobe Fonts og Adobe Portfolio

Hvis du vil se en liste over støttede håndsett, kan du se Systemkrav.

Oppgrader til et betalt Premiere Rush-abonnement

Merk:

Hvis du har alle appene fra Creative Cloud-abonnement eller Premiere Pro enkeltapp-abonnement, trenger du ikke å kjøpe Premiere Rush. Det er allerede inkludert i abonnementet.

1. Trykk på Innstillinger-ikonet i Premiere Rush-appen.

Innstillingsikonet i Premiere Rush
    Innstillingsikonet i Premiere Rush

2. Trykk på Oppgrader rush.

Oppgrader til et betalt Premiere Rush-abonnement
    Oppgrader til et betalt Premiere Rush-abonnement

3. Trykk på Kjøp nå

Kansellere Premiere Rush-abonnement

Butikk

Instruksjon for å kansellere

Kjøpt fra Google Play Store?

Kjøpt fra Samsung Galaxy Store?

1. Start Samsung Galaxy Store fra enheten din.
  2. Trykk på Flere alternativer > Mine apper > Kvitteringer > Elementer.
  3. Rull ned og trykk på Avslutt abonnement.

Hvis du ikke lenger har en Samsung-enhet, kan du kontakte Samsung for å avslutte Rush-abonnementet.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet