Følg fremgangsmåten nedenfor for å komme i gang med programvaren Adobe Premiere Rush CC.

Laste ned og installere

laptop-download

Klikk på Last ned under for å laste ned Premiere Rush. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere.

Hjelp med medlemskapet ditt

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Premiere Rush?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Du må også logge på når du vil laste ned eller oppdatere Rush. Du finner mer informasjon i Logge av og på for å aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apper.

Kan jeg installere Rush på en annen datamaskin?

Du kan installere Rush og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere disse appene på en tredje maskin, må du først deaktivere appen på en av de to andre maskinene. Hvis du vil vil ha mer informasjon, i Hvordan installerer jeg Creative Cloud-apper på en ny datamaskin?

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon i Skrive ut en kvittering eller faktura.