Finn ut hvordan du finner faktureringshistorikken i Adobe-kontoen din og skriver ut fakturaen.

Før du begynner: Hvilken kontoside ser du?

icon

Vi har hatt det travelt!

Vi jobber hardt for å forbedre opplevelsen din. Vi går over til en oppdatert kontoside. For at vi kan henvise deg til riktig innhold må du først se hvilken kontoside du har.

1. Logg på Adobe-kontoen din (bruk e-postadressen du oppgav da du konfigurerte kontoen din).

2. Klikk på siden nedenfor som samsvarer med kontosiden din, og du finner de riktige instruksjonene.

Månedlige e-postfakturaer er ikke tilgjengelig: Adobe sender ikke ut månedlige e-postfakturaer på nåværende tidspunkt.

Slik finner du, og skriver du ut Adobe-fakturaen din

Hvis du har et aktivt abonnement, følg instruksjonene nedenfor. Hvis du vil vise fakturaen for et kansellert abonnement, kan du se Få en faktura for et kansellert abonnement.

1. Gå til Adobe ID-kontoen din, og logg på med Adobe ID og passord, eller med en konto for sosiale medier (Facebook eller Google).

Er du en Team- og Enterprise-kunde?

Hvis du har et Creative Cloud for teams- eller Creative Cloud for enterprise-medlemskap, kan bare en primær administrator se faktureringsinformasjonen knyttet til kontoen din.

2. I Planer og produkter klikker du på Administrer plan.

Administrer plan

Ett av de uthevede alternativene nedenfor vises, avhengig av landet du bor i:

Alternativer for utskrift av faktura
    "Faktureringshistorikk" eller "Vis transaksjonslogg" vises
  3. Klikk på alternativet nedenfor som samsvarer med skjermen din (som vist ovenfor), og følg resten av instruksjonene.

Faktureringshistorikk

1. Finn fakturaen du vil skrive ut, under Faktureringshistorikk og klikk på Skriv ut ved siden av fakturaen.

En PDF-kopi av fakturaen eller kvitteringen vises i en egen nettleserfane.

Skriv ut fakturaen
    Skriv ut fakturaen
  2. Hvis du vil skrive ut fakturaen, klikker du på PDF-visningsprogrammets Skriv ut-ikon, eller velger Fil > Skriv ut i nettleseren.

Hvis du ikke har installert et PDF-visningsprogram på datamaskinen, må du installere Adobe Reader.

Merk:

Hvis det vises et tomt skjermbilde i nettleseren din når du prøver å skrive ut fakturaen, kan du prøve å tømme hurtigbufferen i nettleseren eller gjennomføre disse trinnene på nytt i en annen nettleser.

Se transaksjonsloggen

1. Klikk på Se transaksjonsloggen.

2. Klikk på bestillingen eller transaksjonsnummeret du vil skrive ut en faktura for.

3. I skjermbildet som vises, klikker du enten på Vis Faktura eller Bestillingsdetaljer avhengig av regionen din.

Vis fakturaen
    Vis fakturaen
  4. I vinduet som vises, klikker du på Skriv ut-knappen.

Skriv ut
    Skriv ut
  5. Hvis du vil skrive ut fakturaen, klikker du på PDF-visningsprogrammets Skriv ut-ikon, eller velger Fil > Skriv ut i nettleseren.

Hvis du ikke har installert et PDF-visningsprogram på datamaskinen, må du installere Adobe Reader.

Merk:

Hvis det vises et tomt skjermbilde i nettleseren din når du prøver å skrive ut fakturaen, kan du prøve å tømme hurtigbufferen i nettleseren eller bruke en annen nettleser.

Få en faktura for et kansellert abonnement

Følg disse trinnene for å få fakturaen for et kansellert abonnement:

Merk:

I land som betjenes av Digital River, Adobes partner innen netthandel, må du kontakte oss for å få en faktura for et avbrutt abonnement.

1. Logg på Adobe ID-kontoen din med Adobe ID-en og passordet.

2. I navigasjonsfeltet øverst klikker du på Abonnementer og produkter.

3. Under Ordrehistorikk, klikk på Vis dine bestillinger.

4. Klikk på det bestillingsnummeret du vil skrive ut faktura for.

5. I delen Faktureringshistorikk klikk på Skriv ut-ikonet ved siden av fakturaen du ønsker å skrive ut.

6. Hvis du vil skrive ut fakturaen, klikker du på PDF-visningsprogrammets Skriv ut-ikon, eller velger Fil > Skriv ut i nettleseren.

Hvis du ikke har installert et PDF-visningsprogram på datamaskinen, må du installere Adobe Reader.

Merk:

Hvis det vises et tomt skjermbilde i nettleseren din når du prøver å skrive ut fakturaen, kan du prøve å tømme hurtigbufferen i nettleseren eller gjennomføre disse trinnene på nytt i en annen nettleser.