Finn ut hvordan du finner faktureringshistorikken i Adobe-kontoen din og skriver ut fakturaen.

Månedlige e-postfakturaer er ikke tilgjengelig: Adobe sender ikke ut månedlige e-postfakturaer på nåværende tidspunkt.

Finn fakturaen din for et aktivt abonnement

Hvis du har et aktivt abonnement, følger du instruksjonene nedenfor. Hvis du vil vise fakturaen for et avbrutt abonnement, eller for andre ordrer, kan du se Få en faktura for et avbrutt abonnement, eller for et annet produkt.

1. Gå til Adobe ID-kontoen din, og logg på med Adobe ID og passord, eller med en konto for sosiale medier (Facebook eller Google).

Er du en Team kunde?

Bare primære administratorer kan se betalingsinformasjonen som er knyttet til Creative Cloud for teams-kontoen din hvis du har Creative Cloud for teams-medlemskap.

2. I navigasjonsfeltet øverst klikker du på Planer.

Klikk på Planer
  3. Klikk på Administrer plan.

Manage-plan-page
  4. I Faktureringshistorikk klikker du på Vis PDF for den kvitteringen du vil se.

Hvis du vil skrive ut fakturaen, klikker du på PDF-visningsprogrammets Skriv ut-ikon, eller velger Fil > Skriv ut i nettleseren. Hvis du ikke har installert et PDF-visningsprogram på datamaskinen, kan du installere Adobe Reader.

Billing-history-view-PDF

Merk:

Hvis du har kjøpt et nytt abonnement, kan det ta litt tid før Faktureringshistorikk-fanen dukker opp.

Ser du en kobling til Adobe Store i stedet for fakturaer?

land som håndteres av Digital River, Adobes partner innen netthandel, er metoden for å skrive ut fakturaer litt annerledes. Hvis du ser en kobling til Adobe Store i Faktureringshistorikk-delen, følger du instruksjonene nedenfor for å skrive ut fakturaen din.

Hvis Faktureringshistorikk-delen viser en kobling til Adobe Store:

1. Gå til Adobe ID-kontoen din og logg på med Adobe ID og passord, eller med en konto for sosiale medier (Facebook eller Google).

2. I navigasjonsfeltet øverst klikker du på Planer.

Velg Planer fra navigasjonsfeltet øverst
  3. I delen Mine planer klikker du på Administrer plan.

4. Faktureringshistorikk-delen klikker du på Adobe Store-koblingen.

Klikk på Adobe Store-koblingen
  5. Skriv inn Adobe ID-en og passordet hvis du blir bedt om det.

6. Planinformasjon-skjermen klikker du på Se transaksjonshistorikk.

Klikk på Se transaksjonshistorikk
  7. Klikk på bestillingen eller transaksjons-ID-en du vil skrive ut en faktura for.

8. I skjermbildet som vises, klikker du enten på Vis fakturaen eller Bestillingsdetaljer avhengig av hvor du bor.

Vis fakturaen
  9. I skjermbildet som vises, klikker du enten på Skriv ut-knappen eller Utskrift-knappen, avhengig av hvor du bor.

Klikk på Skriv ut
  10. Hvis du vil skrive ut fakturaen, klikker du på PDF-visningsprogrammets Skriv ut-ikon, eller velger Fil > Skriv ut i nettleseren.

Hvis du ikke har installert et PDF-visningsprogram på datamaskinen, kan du installere Adobe Reader.

Få en faktura for et avbrutt abonnement, eller for andre ordrer

Følg denne fremgangsmåten:

Merk:

land som betjenes av Digital River, Adobes partner innen netthandel, må du kontakte oss for å få en faktura for et avbrutt abonnement.

1. Logg på Adobe ID-kontoen din med Adobe ID-en og passordet.

2. I navigasjonsfeltet øverst klikker du på Planer.

3. I panelet til venstre klikker du på Bestillingshistorikk.

4. Klikk på det bestillingsnummeret du vil skrive ut faktura for.

5. I Faktureringshistorikk-delen klikker du på Vis PDF ved siden av fakturaen du ønsker å skrive ut.

6. Hvis du vil skrive ut fakturaen, klikker du på PDF-visningsprogrammets Skriv ut-ikon, eller velger Fil > Skriv ut i nettleseren.

Hvis du ikke har installert et PDF-visningsprogram på datamaskinen, kan du installere Adobe Reader.

Merk:

Hvis det vises et tomt skjermbilde i nettleseren din når du prøver å skrive ut fakturaen, kan du prøve å tømme hurtigbufferen i nettleseren eller gjennomføre disse trinnene på nytt i en annen nettleser.

Vanlige spørsmål

Hvordan endrer jeg MVA-nummeret mitt eller andre avgiftsrelaterte opplysninger?

For å endre MVA-nummer for land i EU, se Oppdatere MVA-nummer | Land i EU.

For å oppdatere avgiftsrelatert informasjon for andre land kan du kontakte oss.