Finn ut hvordan du finner faktureringshistorikken i Adobe-kontoen din og skriver ut fakturaen.

Månedlige e-postfakturaer er ikke tilgjengelig: Adobe sender ikke ut månedlige e-postfakturaer på nåværende tidspunkt.

Teams-kunder: Fakturaene dine er tilgjengelige i Admin Console. Du finner mer informasjon under Administrere teams-kontoen.

Finn fakturaen din for et aktivt abonnement

Hvis du har et aktivt abonnement, følger du instruksjonene nedenfor. Hvis du vil vise fakturaen for et avbrutt abonnement, eller for andre ordrer, kan du se Få en faktura for et avbrutt abonnement, eller for et annet produkt.

Logge på Adobe-kontoen

Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

Vis PDF-vindu

Faktureringshistorikk klikker du på Vis PDF for den kvitteringen du ønsker.

Ser du en kobling til Adobe Store i stedet for fakturaer?

Administrer plan-skjermen

Under Planer klikker du på Administrer plan.

Skriv ut fakturaen

Hvis du vil skrive ut fakturaen, klikker du på PDF-visningsprogrammets Skriv ut-ikon, eller velger Fil > Skriv ut i nettleseren.

Er du en Team kunde?

Bare primære administratorer kan se betalingsinformasjonen som er knyttet til kontoen din hvis du har et Creative Cloud for teams-medlemskap.

Ser du en kobling til Adobe Store i stedet for fakturaer?

Hvis du ser en kobling til Adobe Store i Faktureringshistorikk-delen, følger du instruksjonene nedenfor for å skrive ut fakturaen din.

1. I Fakturahistorikk-delen klikker du på Adobe Store-koblingen.

2. Skriv inn Adobe ID-en og passordet hvis du blir bedt om det.

3. Planinformasjon-skjermen klikker du på Se transaksjonshistorikk.

4. Klikk på bestillingen eller transaksjons-ID-en du vil skrive ut en faktura for.

5. I skjermbildet som vises, klikker du enten på Vis fakturaen eller Bestillingsdetaljer avhengig av hvor du bor.

6. I skjermbildet som vises, klikker du enten på Skriv ut-knappen eller Utskrift-knappen, avhengig av hvor du bor.

7. Hvis du vil skrive ut fakturaen, klikker du på PDF-visningsprogrammets Skriv ut-ikon, eller velger Fil > Skriv ut i nettleseren.

Få en faktura for et avbrutt abonnement, eller for andre ordrer

Merk:

land som betjenes av Digital River, Adobes partner innen netthandel, må du kontakte oss for å få en faktura for et avbrutt abonnement.

Følg disse trinnene for å få en faktura for et avbrutt abonnement eller andre bestillinger:

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

2. I panelet til venstre under Planer klikker du på Bestillingshistorikk.

3. Klikk på det bestillingsnummeret du vil skrive ut en faktura for.

4. I Faktureringshistorikk-delen klikker du på Vis PDF ved siden av fakturaen du ønsker å skrive ut.

5. Hvis du vil skrive ut fakturaen, klikker du på PDF-visningsprogrammets Skriv ut-ikon, eller velger Fil > Skriv ut i nettleseren.

Vanlige spørsmål

For å endre MVA-nummer for land i EU, se Oppdatere MVA-nummer | Land i EU.

For å oppdatere avgiftsrelatert informasjon for andre land kan du kontakte oss.

Bare primære administratorer kan se betalingsinformasjonen som er knyttet til kontoen din hvis du har et Creative Cloud for teams-medlemskap.

Hvis du har et produkt uten abonnement, slik som Photoshop Elements, Premiere Elements eller Adobe Captivate, kan du se Få en faktura for et avbrutt abonnement eller andre bestillinger.

Video: Slik kan du finne og skrive ut Adobe-fakturaene dine