Finn ut hvordan du finner faktureringshistorikken i Adobe-kontoen din og skriver ut fakturaen.

Godt å vite:

• Adobe sender ikke ut månedlige e-postfakturaer på nåværende tidspunkt.
  • Hvis du har et Creative Cloud for teams- eller Creative Cloud for enterprise-medlemskap, kan bare en primær administrator se faktureringsinformasjonen knyttet til kontoen din.
  • Hvis du vil se fakturaen for et abonnement som er avsluttet, velger du Planer og produkter > Ordrehistorikk. Dette gjelder hvis du har kjøpt abonnementet direkte fra Adobe.
  • I land som betjenes av Digital River, Adobes partner innen netthandel, må du kontakte oss for å få en faktura for et avsluttet abonnement.

Slik finner og skriver du ut Creative Cloud-fakturaen

1. Gå til Adobe ID-kontoen din, og logg på med Adobe ID og passord, eller med en konto for sosiale medier (Facebook eller Google).

2. I Planer og produkter klikker du på Administrer plan.

Administrer plan

Ett av de uthevede alternativene nedenfor vises, avhengig av landet du bor i:

Alternativer for utskrift av faktura
    "Faktureringshistorikk" eller "Vis transaksjonslogg" vises
  3. Klikk på alternativet nedenfor som samsvarer med skjermen din (som vist ovenfor), og følg resten av instruksjonene.

Faktureringshistorikk

1. Finn fakturaen du vil skrive ut, under Faktureringshistorikk og klikk på Skriv ut ved siden av fakturaen.

En PDF-kopi av fakturaen eller kvitteringen vises i en egen nettleserfane.

Skriv ut fakturaen
    Skriv ut fakturaen
  2. Hvis du vil skrive ut fakturaen, klikker du på PDF-visningsprogrammets Skriv ut-ikon, eller velger Fil > Skriv ut i nettleseren.

Hvis du ikke har installert et PDF-visningsprogram på datamaskinen, må du installere Adobe Reader.

Merk:

Hvis det vises et tomt skjermbilde i nettleseren din når du prøver å skrive ut fakturaen, kan du prøve å tømme hurtigbufferen i nettleseren eller gjennomføre disse trinnene på nytt i en annen nettleser.

Se transaksjonsloggen

1. Klikk på Se transaksjonsloggen.

2. Klikk på bestillingen eller transaksjonsnummeret du vil skrive ut en faktura for.

3. I vinduet som vises, klikker du på Vis fakturaen.

Vis fakturaen
    Vis fakturaen

Merk:

Alternativene på skjermen kan variere avhengig av landet du bor i. Du kan for eksempel se Bestillingsdetaljer i stedet for Vis faktura. Velg det aktuelle alternativet og gå videre for å skrive ut fakturaen.

4. I vinduet som vises, klikker du på Skriv ut-knappen.

Skriv ut
    Skriv ut
  5. Hvis du vil skrive ut fakturaen, klikker du på PDF-visningsprogrammets Skriv ut-ikon, eller velger Fil > Skriv ut i nettleseren.

Hvis du ikke har installert et PDF-visningsprogram på datamaskinen, må du installere Adobe Reader.

Merk:

Hvis det vises et tomt skjermbilde i nettleseren din når du prøver å skrive ut fakturaen, kan du prøve å tømme hurtigbufferen i nettleseren eller bruke en annen nettleser.