Endre Adobe-plan

Hvis du har kjøpt fra Adobe, kan du finne ut hvordan du bytter til en annen plan eller endrer lagringskapasiteten eller faktureringsintervallene for det nåværende abonnementet ditt.

Slik endrer du en Adobe-plan eller et abonnement

Hvis du har kjøpt planen din fra Adobe, kan du endre den på Adobe-kontosiden din. Hvis du har kjøpt den et annet sted, må du kontakte butikken direkte.

1. Velg Administrer plan for planen du vil endre.

Velg Administrer plan.

2. Velg Endre planen din.

Velg Endre planen din.

-ikonet Ser du ikke Endre planen din? Alternativet er ikke tilgjengelig hvis vi er i ferd med å behandle betalingen eller har problemer med betalingen din. Prøv på nytt om 24 timer.

3. Finn planen du vil bytte til, og klikk deretter på Velg denne planen.

Velg planen du vil ha.

4. Velg lagringskapasitet og faktureringsfrekvens.

Velg faktureringsfrekvens og lagringskapasitet.

5. Gå gjennom informasjonen om planen, og velg deretter Godta og abonner (eller Bekreft) for å endre planen din.

Gå gjennom valgene dine, og velg Bekreft.

Hva skjer etter at du har endret planen?

Etter at du har endret planen, skjer følgende:

• Den eksisterende planen blir avbrutt, og du mottar en refusjon hvis det er aktuelt.
  • Den nye planen trer i kraft umiddelbart, og du blir belastet for betalingen for den.
  • Den månedlige faktureringsdatoen din endres til datoen da du endret planen.
  • For årlige planer blir den nye fornyelsesdatoen ett år etter datoen da du endret planen. Hvis du for eksempel endret planen 14. juni 2020, blir den nye planen fornyet 14. juni 2021.