Finn ut hvordan du bytter til en annen Adobe-plan eller endrer lagringskapasiteten eller faktureringsfrekvensen for ditt nåværende abonnement.

Slik endrer du en Adobe-plan eller et abonnement

Du kan endre planen din eller abonnementet ditt på Adobe-kontosiden din.

til Adobe-kontoen din.

Logg på Adobe-kontoen

Klikk på Administrer plan eller Vis plan for planen du ønsker å endre.

Velg Administrer plan eller Vis plan

Ser du hverken Administrer plan eller Vis planKontakt oss for å endre planen din.

Under Plan og betaling klikker du på Bytt plan. Du kan også se detaljene om den nåværende planen din.

Velg Bytt plan

Velg planen du vil ha. (Klikk på pilen til høyre for å bla gjennom planene.)

Velg planen du vil ha

Velg lagringskapasitet og faktureringsfrekvens. Deretter klikker du på Velg.

Velg lagringskapasitet og faktureringsfrekvens

Ser du ikke planen du vil bytte til? Da kan du kontakte oss.

På bekreftelsessiden går du gjennom vilkårene og klikker deretter på Bekreft.

Klikk på Bekreft

Hva skjer etter at du har endret planen?

Etter at du har endret planen:

• Den eksisterende planen blir avbrutt, og du mottar en refusjon.
  • Den nye planen trer i kraft umiddelbart, og du blir belastet for betalingen for den.
  • Den månedlige faktureringsdatoen din endres til datoen da du endret planen.
  • For årlige planer er den nye fornyelsesdatoen ett år etter datoen da du endret planen. Hvis du for eksempel endret planen 14. juni 2019, blir den nye planen fornyet 14. juni 2020.