Endre Adobe-plan

Finn ut hvordan du bytter til en annen Adobe-plan eller endrer lagringskapasiteten eller faktureringsfrekvensen for ditt nåværende abonnement.

Slik endrer du en Adobe-plan eller et abonnement

Hvis du kjøpte planen fra Adobe, kan du endre den på Adobe-kontosiden. Hvis du kjøpte et annet sted, kontakt butikken direkte.

1. Velg Administrer plan for planen du vil endre.

Velg Administrer plan for å endre planen din

2. Velg Endre planen.

Velg Endre planen for å fortsette med å endre den nåværende planen din

(Ser ikke Endre planen? Alternativet er ikke tilgjengelig hvis vi behandler betalingen din eller hadde et problem med den. Prøv igjen om 24 timer.)

3. Søk etter eller velg en plan fra rullegardinmenyen.

Søk etter eller velg en plan som passer deg best

4. Finn planen du vil bytte til, og velg deretter Velg plan.

Velg ønsket plan og gå videre for å endre planen

5. Gå gjennom informasjonen om planen, og velg deretter Godta og abonner (eller Bekreft) for å endre planen din.

Hva skjer når du har endret planen?

Etter at du har endret planen:

• Den eksisterende planen blir avbrutt, og du mottar en refusjon hvis det er aktuelt.
  • Den nye planen trer i kraft umiddelbart, og du blir belastet et gebyr for den.
  • Den månedlige faktureringsdatoen din endres til datoen da du endret planen.
  • For årlige planer er den nye fornyelsesdatoen ett år etter datoen da du endret planen. Hvis du for eksempel endret planen 14. juni 2022, blir den nye planen fornyet 14. juni 2023.