Hvis du har kjøpt fra Adobe, kan du finne ut hvordan du bytter til en annen plan eller endrer lagringskapasiteten eller faktureringsintervallene for det nåværende abonnementet ditt.

Slik endrer du en Adobe-plan eller et abonnement

Hvis du har kjøpt planen din fra Adobe, kan du endre den på Adobe-kontosiden din. Hvis du har kjøpt den et annet sted, må du kontakte butikken direkte.

Klikk på Administrer plan eller Vis plan for planen du ønsker å endre.

Velg Administrer plan eller Vis plan

Under Plan og betaling klikker du på Bytt plan. Du kan også se detaljene om den nåværende planen din.

Velg Bytt plan

Velg en ny plan eller klikk på Administrer plan for å endre lagrings- eller betalingsalternativene for din nåværende plan. (Ikke tilgjengelig for alle planer.)

Velg planen du vil ha

Ser du ikke planen du vil bytte til? Da kan du kontakte oss.

Velg lagringskapasitet og faktureringsfrekvens. (Hvis du blir bedt om det, klikker du på Fortsett.)

Klikk på Bekreft.

Hva skjer etter at du har endret planen?

Etter at du har endret planen, skjer følgende:

• Den eksisterende planen blir avbrutt, og du mottar en refusjon hvis det er aktuelt.
  • Den nye planen trer i kraft umiddelbart, og du blir belastet for betalingen for den.
  • Den månedlige faktureringsdatoen din endres til datoen da du endret planen.
  • For årlige planer blir den nye fornyelsesdatoen ett år etter datoen da du endret planen. Hvis du for eksempel endret planen 14. juni 2019, blir den nye planen fornyet 14. juni 2020.