Med din egen Creative Cloud-lisens kan du installere applikasjonene dine på mer enn én datamaskin, aktivere dem (logge på) på to datamaskiner, men kun bruke dem på én datamaskin om gangen.
Creative Cloud - antall datamaskiner
Installere: på én eller flere datamaskiner eller enheter. Aktivere: på opptil to datamaskiner eller enheter. Bruke: på én datamaskin eller enhet om gangen

Installere

Du kan installere Creative Cloud-applikasjoner på flere datamaskiner, uansett hvilket operativsystem du bruker.

Aktivere

Du kan aktivere Creative Cloud på opptil to datamaskiner.

Bruke

Du kan bruke programvaren på én datamaskin om gangen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se bruksvilkårene

Installere applikasjoner på en ny datamaskin

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du installerer og bruker Creative Cloud-applikasjoner på en ny datamaskin, kan du se Hvordan kan jeg installere og bruke Creative Cloud-applikasjoner på en ny datamaskin?

Aktivere applikasjoner på en annen datamaskin

Du kan aktivere det individuelle Creative Cloud-abonnementet ditt på opptil to datamaskiner samtidig. For å finne ut hvordan du gjør det, kan du se følgende:

Aktivere applikasjoner som allerede er aktivert på to datamaskiner

Hvis du allerede har aktivert det individuelle Creative Cloud-abonnementet ditt på to datamaskiner, må du først deaktivere det på ett av systemene.

1. Logg av for å deaktivere Creative Cloud på én av de to datamaskinene.
  2. Logg på for å aktivere Creative Cloud på den nye datamaskinen.

Du finner mer informasjon om dette i Aktivere og deaktivere Adobe Creative Cloud-applikasjoner.

Deaktivere applikasjoner hvis datamaskinen ikke er tilgjengelig

Hvis du ikke har tilgang til den forrige datamaskinen din, kan du deaktivere den på kontosiden. Hvis du vil vite hvordan du gjør dette, kan du se Deaktivere fra Adobe.com i Aktivere og deaktivere Adobe Creative Cloud-applikasjoner.