Signere et dokument

Dette er den vanlige prosessen for å signere dokumenter som sendes til deg via Adobe Sign.

Se videoen

Hurtigtrinn

Via e-postkobling

1. Klikk koblingen i e-posten Vennligst e-signer [dokumentnavn].
  2. Klikk i feltene, og skriv inn eventuell forespurt informasjon.
  3. Klikk i signaturfeltet. Det vises et popup-vindu.
  4. Skriv inn navnet ditt i Navn-feltet øverst i popup-vinduet. Se gjennom den genererte signaturen, eller klikk tegneikonet og tegn signaturen med musen.
  5. Klikk Bruk.
  6. Klikk Klikk for å signere-knappen.

Når du er logget på Adobe Sign

1. Gå til Behandle-siden.
  2. Dobbeltklikk en avtale under inndelingen Venter på at jeg skal signere.
  3. Klikk i feltene, og skriv inn eventuell forespurt informasjon.
  4. Klikk i signaturfeltet. Det vises et popup-vindu.
  5. Skriv inn navnet ditt i Navn-feltet øverst i popup-vinduet. Se gjennom den genererte signaturen, eller klikk tegneikonet og tegn signaturen med musen.
  6. Klikk Bruk.
  7. Klikk Klikk for å signere-knappen.