Bruke zoomefunksjonen

Når du viser et dokument i Adobe Sign, kan du justere zoomenivået. Ved å justere zoomenivået kan du zoome inn for å vise uklar tekst, eller zoome ut for å få bedre oversikt.

Adobe Sign bruker Adobe PDF-teknologier for bildebehandling av høyeste kvalitet til å presentere dokumentet på den skarpeste og klareste måten som er mulig på alle zoomenivåer.

Klikk på symbolene - og + nær bunnen av siden for å zoome ut og inn i dokumentet.

Zoom Feature