Finn ut hvordan du redigerer og sletter filer i portalen for bidragsytere til Adobe Stock.

Rediger porteføljen din

Du finner kanskje på at du vil endre tittel, kategori eller søkeord etter at filen er lastet opp. Eller du bestemmer deg for at du vil slette filen helt. Før filen er sendt inn, eller etter at filen har blitt godkjent, kan du enkelt gjøre slike endringer. Derimot kan du ikke slette eller redigere en fil mens den er til vurdering eller hvis den har blitt avvist.

Et miniatyrbilde av en fil tillater redigering
Her kan du slette en fil eller redigere en tittel eller søkeord

Slik redigerer du en fil i porteføljen din

1. Gå til porteføljen din.
  2. Klikk på filen du vil redigere.
  3. Det kommer opp et større miniatyrbilde der tittelen din, kategorien og søkeordene dine blir vist i en boks under bildet (1).
  4. Hold markøren over elementet du vil redigere, og klikk deretter på blyantikonet (2).
  5. Rediger elementet og velg Lagre.

Slik sletter du en fil i porteføljen din

1. Gå til porteføljen din.
  2. Klikk på filen du vil redigere.
  3. Klikk på papirkurven (3).
Rediger filen under Opplastede filer
Du kan flytte eller slette bestemte søkeord, eller du kan slette samtlige av dem og erstatte dem med automatiske søkeord.

Slik redigerer du en fil under Opplastede filer

1. Gå til Opplastede filer.
  2. Velg det aktuelle miniatyrbildet for å forstørre det opp.
  3. Klikk deretter på de doble pilene øverst i indekseringspanelet til høyre for å utvide forhåndsvisningen.
  4. Lukk forhåndsvisningsbildet ved å klikke på krysset (X) oppe til høyre på bildet.

Slik endrer du rekkefølgen for søkeordene dine:

1. Plasser markøren over tallet til venstre for søkeordet. Tallet forvandles til et rutenett med prikker (4). Klikk på søkeordet og dra det opp eller ned.
  2. Klikk på pilen til høyre for et søkeord (5) for å flytte det til toppen.
  3. Klikk på krysset (X) til høyre for et søkeord (6) du ønsker å fjerne.

Slik fjerner og erstatter du søkeord:

1. Velg Slett alle søkeord (7) hvis du vil ta bort alle søkeordene dine og begynne på nytt med automatiske søkeord.
  2. Velg deretter Oppdater automatiske søkeord (8).
Slett en fil under delen Opplastede filer
Du kan slette en fil før den sendes inn til moderering

Slik sletter du en fil under Opplastede filer

1. Gå til Opplastede filer.
  2. Klikk på filen du vil slette.
  3. Velg Slett fil nederst i Søkeord-panelet (se ovenfor).