Adobe Stock for teams

Aktuell rolle: Administratorer

Konsoll: Nye Admin Console

Tilordne brukere til Adobe Stock for teams

Med Adobe Stock kan administratorer administrere en plan for arbeidsgrupper fra Admin Console sammen med andre Adobe-produkter for arbeidsgrupper. Når du har kjøpt Adobe Stock for teams-planen, må administratoren for arbeidsgruppen tilordne planen til en bruker for å aktivere den.

Du kan tilordne Adobe Stock-lisenser til brukerne dine ved å følge trinnene nedenfor:

1. Logg på Admin Console med systemadministratorrettigheter.
  2. Gå til Produkter-fanen, og klikk på Tilordne brukere-knappen for det valgte produktet.
  3. Skriv inn e-postadressen til brukeren i vinduet Legg til brukere i dette produktet. Klikk på Lagre.

Du kan tilordne Adobe Stock for teams-planen til:

• Systemadministrator
  • Kontrakteier
  • En eksisterende eller ny bruker

Når brukeren har blitt tilordnet Adobe Stock-planen, har alle de tilordnede brukerne lik tilgang til den delte Adobe Stock for teams-planen.

Du kan også fjerne Adobe Stock-tildelingen for en bruker. Tilordne planen til en annen bruker for å sikre uavbrutt tjeneste.

Gå gjennom og administrere lisenser

Etter at du har aktivert Adobe Stock for teams-planen, kan du se på lisenshistorikken for arbeidsgruppen.

På Lisenshistorikk-siden for arbeidsgrupper kan du se lisensieringshistorikken for arbeidsgruppen med alternativer for å filtrere etter datoperioder og medietyper. Medlemmer av arbeidsgruppen kan velge den hyperkoblede ressurs-ID-en fra denne siden for å se mer informasjon om hver lisensierte ressurs.

De kan også velge å lisensiere en ressurs på nytt hvis det er nødvendig. Når en ressurs lisensieres mer enn én gang, vises hver lisensieringshandling som en egen rad med tidsstempel. Hver lisensieringshandling viser også navnet til medlemmet av arbeidsgruppen som lisensierte ressursen.

Lisenshistorikk og handlinger

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Adobe Stock for teams, kan du se Spore og dele ressurser med Adobe Stock for teams.