Med Adobe Stock-kredittpakker kan arbeidsgrupper lisensiere ressurser som kanskje ikke er inkludert i Adobe Stock-abonnementsplanen deres. Kreditter kan brukes for alle eksisterende og nye ressurstyper som er opprettet i Adobe Stock-biblioteket.

Oversikt

Adobe Stock gir designere og bedrifter tilgang til mange millioner utvalgte royaltyfrie bilder, vektorer, illustrasjoner, videoer, maler og 3D-ressurser for alle designprosjekter. Se mer informasjon om Adobe Stock under Hjelp for Adobe Stock.

Kredittpakker gir Adobe Stock-arbeidsgrupper kjøpsfleksibiliteten de trenger for å håndtere svingninger i prosjektflyten gjennom året. Abonnementsplanene og kredittpakkene våre er utformet for å utfylle hverandre, men de kan også kjøpes separat. Kredittpakkene inneholder fra 5 til 500 kreditter per pakke, og alle aktive medlemmer i arbeidsgruppeplanen deler på kredittene. Finn ut mer under Kredittpakker.

Brukerrettigheter

Kredittene er tilgjengelige for alle medlemmene i arbeidsgruppen etter "først til mølla"-prinsippet. Alle brukere har tilgang til Stock-kredittene og kan løse dem inn for å lisensiere ressurser, uavhengig av eventuelle produktrettigheter.

Når du legger til nye medlemmer i arbeidsgruppen, blir Adobe Stock-rettigheter lagt til som standard. Brukerne mottar en e-post med informasjon om at de har fått tilgang til Stock-kreditter.

Merk:

Som standard har alle medlemmer av arbeidsgruppen tilgang til Stock-kredittene. For å fjerne tilgangen til Stock-kreditter må du fjerne brukeren fra arbeidsgruppen.

Kredittpakker utløper 12 måneder etter kjøpsdatoen. Ubrukte kreditter overføres ikke til en ny periode. Du kan kjøpe nye kredittpakker for å beholde tilgangen.

Når du begynner å gå tom for kreditter eller har brukt opp alle, får du et varsel i Admin Console og på e-post.

Kjøp kredittpakker for arbeidsgrupper

For øyeblikket er Stock-kredittpakker bare tilgjengelige for Value Incentive Plan (VIP)-arbeidsgrupper. For å kjøpe kredittpakker må du kontakte forhandleren eller Adobe Sales.

For å se listen over tilgjengelige kredittpakker og abonnementsplaner kan du gå til siden med Adobe Stock-planer.

Se kredittpakker

Alle kjøpte kredittpakker er vist på Oversikt-, Produkter- og Konto-fanene i Admin Console.

Hvis organisasjonen din har kjøpt flere kredittpakker, vises et sammendrag av alle kredittpakkene på ett felles kort. Du kan også raskt få overblikk over antallet kreditter (brukt og totalt).

Kortet Adobe Stock – kreditter som er vist nedenfor, viser totalt 524 kreditter. Det totale antallet kreditter er en kombinasjon av flere kredittpakker. For eksempel: (150 x 3) + (16 x 4) + (5 x 2).

Oversikt over Adobe-kredittpakker

Se detaljer for Adobe Stock-kredittpakker

Du kan se antallet pakker og detaljer som navn, antallet brukte kreditter og utløpsdatoer. For å se detaljer om alle kredittpakkene gjør du noe av følgende:

• I Oversikt-fanen klikker du på Adobe Stock – kreditter.
  • I Produkt-fanen klikker du på Adobe Stock – kreditter i ruten til venstre.

Merk:

Kredittene som utløper først, blir brukt først.

Liste over kredittpakker

Alternativt kan du gå til Kontoer-fanen og utvide Adobe Stock – kreditter under Tilleggsprodukter.

Liste over kredittpakker

Se lisenshistorikken for Adobe Stock

På siden med Adobe Stock-lisenshistorikken på Adobe Stock-nettstedet kan du se en liste over ressursene arbeidsgruppen din har lisensiert. Du kan også se detaljene for bilder som ennå ikke er brukt.

For å se Stock-lisenshistorikken går du til Oversikt-fanen og klikker på Gå til Stock-lisenshistorikken under Adobe Stock – kreditter.

Alternativt kan du også gå via Produkter-fanen:

1. I ruten til venstre klikker du på Adobe Stock – kreditter.

Adobe Stock – kreditter
  2. Klikk på Detaljer under Adobe Stock-logoen.

3. I ruten til høyre klikker du på Gå til Stock-lisenshistorikken.

Detaljer-panelet