Svar på vanlige spørsmål om Adobe Stock-tillegget for PowerPoint.

Med Adobe Stock-tillegget for PowerPoint kan du søke, forhåndsvise og lisensiere bilder og illustrasjoner i PowerPoint-presentasjonene dine. Du kan forhåndsvise Adobe Stock-bilder i lysbildene dine, logge på, og bruke din eksisterende Adobe Stock-konto til å lisensiere bilder. Hvis du ikke har en konto, kan du enkelt prøve Adobe Stock gratis i én måned og deretter kjøpe et abonnement for én av de tilgjengelige Adobe Stock-planene.

PPT - 1 - logged out full view

Koster tillegget for PowerPoint noe ekstra ved siden av Adobe Stock?

Nei, du kan installere og bruke tillegget uten ekstra kostnader fra Microsoft Office Store. Hvis du vil laste ned, installere og se forhåndsvisninger av Adobe Stock-bilder, behøver du ikke et Adobe Creative Cloud- eller Adobe Stock-abonnement. Du må imidlertid ha et abonnement eller ha betalt for å lisensiere Adobe Stock-bilder.

Jeg er ny bruker av Adobe Stock. Har dere en prøveversjon?

Ja, hvis du er en ny bruker, kan du prøve Adobe Stock gratis i en måned.

Hvordan får jeg tilgang til Adobe Stock-tillegget for PowerPoint?

Du kan finne og installere Adobe Stock-tillegget for PowerPoint fra Microsoft Office Store.

Støtter alle plattformer Adobe Stock-tillegget for PowerPoint?

Adobe Stock-tillegget for PowerPoint støttes av macOS, Windows, og via nettlesere (Internett). Tillegget støttes ikke på iOS- eller Android-plattformer.

Hvilke nettlesere støtter tillegget for PowerPoint?

De følgende nettleserne støtter tillegget for PowerPoint:

• Internet Explorer 11 og nyere
  • Microsoft Edge
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari (macOS)

Merk:

Du får best resultat ved å oppdatere nettleseren til den nyeste versjonen.

Kan en enterprise-abonnent utrullere ved hjelp av “sentralisert distribusjon” for brukerne?

Ja, en enterprise-abonnent kan utrullere med “sentralisert distribusjon” for brukerne. Hvis du vil vite mer, kan du lese denne Microsoft kundestøtte-artikkelen.

Må jeg være logget på Adobe Stock-kontoen min for å kunne bruke tillegget?

Nei, du trenger ikke være logget på kontoen din for å kunne bruke tillegget. Du kan søke etter bilder og sette inn forhåndsvisningsbilder i presentasjonen din uten å logge deg på. Du må imidlertid logge på for å lisensiere bilder.

Hva slags innhold støttes av tillegget?

Adobe Stock-tillegget for PowerPoint støtter standard bilder og illustrasjoner. Premium-bilder, vektorer og andre typer innhold (for eksempel videoer) støttes ikke.

Kan jeg bytte fra personlig visning til arbeidsgruppe/enterprise-visning etter å ha logget på?

Tillegget gjenspeiler brukervisningen fra Adobe Stock-webområdet. Hvis du vil endre visning, kan du gå til Adobe Stock-webområdet og bruke rullegardinmenyen over brukere øverst til høyre i navigasjonsfeltet.

Har jeg tilgang til Creative Cloud-bibliotekene mine direkte fra PowerPoint?

Nei, du har ikke tilgang til Creative Cloud-bibliotekene dine direkte fra PowerPoint.

Hvordan legger jeg til bilder i en presentasjon etter å ha installert tillegget?

Hvis du vil legge til bilder i presentasjonen din, velger du et bilde fra søkeresultatene og klikker på Lisensier og legg til i PowerPoint eller Forhåndsvis i PowerPoint. Forhåndsvis i PowerPoint lar deg sette inn et vannmerket bilde for forhåndsvisning. Du kan lisensiere bildet ved å klikke på Lisensier og legg til i PowerPoint for å legge til bildet i høy oppløsning uten vannmerke.

Adobe-Stock-PPT-Add-in_view-similar

Kan jeg bruke bilder jeg har lisensiert tidligere fra Adobe Stock i PowerPoint-presentasjonene mine?

Ja, du kan bruke bilder du har lisensiert tidligere fra Adobe Stock. Hvis du er logget på kontoen din, kan du velge Historikk-alternativet og klikke på Lisenshistorikk-fanen for å se de tidligere lisensierte bildene fra kontoen din.

Adobe-Stock-PPT-Add-in_history_license-history

Kan jeg få tilgang til alle de forhåndsviste bildene mine på ett sted og enkelt gå tilbake for å lisensiere dem?

Ja, du kan enkelt få tilgang til alle tidligere forhåndsviste bilder. For å gjøre dette, klikker du på Logg inn-fanen øverst på den høyre siden av panelet. Hvis du allerede er logget inn, klikker du på kontonavnet på øvre høyre side av panelet. Velg Historikk fra rullegardinmenyen, og klikk på Visningshistorikk-fanen. Klikk på ID-nummeret som vises for bildet du vil ha for å gå tilbake til bildedetaljer og lisensiering av bildet. Visningshistorikk-visningen oppdateres hver gang du åpner PowerPoint.

Adobe-Stock-PPT-Add-in_preview-history

Vil jeg kunne spore hva som har blitt lisensiert etter at jeg har lisensiert et bilde fra PowerPoint?

Lisenshistorikken din vil synkroniseres med Adobe Stock-planen, og du kan se alle lisensierte bilder fra Lisenshistorikk-siden.

Jeg ser ikke de samme søkefiltrene som jeg gjør på nettet. Hvorfor er det slik?

Selv om tillegget for PowerPoint støtter den kraftige visuelle søkemotoren til Adobe Stock, er andre søkefiltre som tilbys på nettet, ikke tilgjengelige fra tillegget for øyeblikket.

faq
Adobe-Stock-PPT-Add-in_filters