Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer AIR?

Du kan laste ned AIR kjøretid fra Adobe AIRs nedlastingssenter. Du kan laste ned Adobe AIR SDK og kompilator fra Adobe AIRs utviklingssenter.

Hvorfor lar ikke AIR seg installere?

Hvis du har problemer med å installere AIR, se Feilsøk installering av AIR på Windows eller Feilsøk Adobe installering av Adobe AIR for Mac OS for løsninger.

Hvorfor blir jeg bedt om å laste ned Adobe Flash Enabler?

Nettsiden du er inne på bruker en funksjon, som muligheten for å kommunisere med AIR-programmer, som Google Chrome har sperret. Se Adobe Flash Enabler FAQ for flere detaljer.

Oppdateringer

Hvordan vet jeg hvilken versjon av AIR jeg har?

Jeg fikk et varsel om at en ny versjon av AIR er tilgjengelig. Hva betyr dette?

En nyere versjon av Adobe AIR har blitt lastet ned og er klar for å installeres. Se Vanlige spørsmål om autooppdateringen til Adobe AIR 2.0 for mer informasjon.

Hvor finner jeg detaljer om den nyeste oppdateringen?

Se produktmerknader for detaljer om feilløsninger, forbedringer og nye funksjoner i den nyeste utgivelsen.

Versjoner og tilleggsprogrammer

Hvor finner jeg en eldre versjon av AIR?

Du kan laste ned eldre versjoner av AIR for utvikling og testing. For vanlig bruk, kan du laste ned den nyeste versjonen fra nedlastingssenteret for Adobe AIR.

Kan jeg installere AIR på Linux-systemet?

Den nyeste versjonen av AIR som støtter skrivebordsdistribusjoner av Linux er AIR 2.6. For detaljer, se Installer Adobe AIR 2 for 64-biters Linux-systemer eller Installer 32-biters Adobe AIR for skrivebordsversjoner av Linux.

Kan jeg installere AIR med YUM?

Ja. For instruksjoner, se Installere Adobe AIR ved hjelp av YUM.

Hvor finner jeg info om maskinavhengige AIR-tilleggsprogram?

For å finne de nyeste maskinavhengige AIR-tilleggsprogrammene (ANE-er) laget av AIR-samfunnet gå til siden for Maskinavhengige Adobe AIR-tilleggsprogram. Du finner også opplæringsprogrammer og referanseinformasjon for å utvikle egne ANE-er. Sjekk ut Galleriet for Flash- og AIR-plattformer for aktuelle ANE-er.