Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Du kan laste ned Flash Builder fra Adobe Flash Builder 4.7 Premium-siden. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. Hvis du vil ha mer informasjon, for eksempel om hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-apper. Hvis du kjøpte en frittstående versjon av Flash Builder, kan du finneinstallasjonsinstruksjoner i produktmerknadene.

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Lær å laste ned og installere en Creative Cloud-prøveversjon.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere Flash Builder og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Glemt passordet? Lær hvordan du tilbakestiller og endrer det.

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-planen. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet ditt og gjøre deg kjent med abonnementsvilkårene til Adobe.

Vanlige problemer

Denne feilen inntreffer når standard virtuelt Java-minne ikke er tilstrekkelig til at Flash Builder skal kjøre effektivt. Få løsninger på Dårlig ytelse, tom-for-minne-feil.

Klikk på Nei i feilmeldingen for å fortsette feilsøking. Finn ut hvordan du forhindrer at nettleseren viser meldingen i fremtiden.

Hvis du får denne feilen, må du kanskje installere Flash Builder på nytt eller installere AIR SDK-komponentene manuelt. Se Feil | Kjør, feilsøk, anvend | iOS-app.

Du ser denne advarselsmeldingen hvis du bruker et arbeidsområde som ble opprettet med en tidligere versjon av Flash Builder. Se Arbeidsområdeproblemer for løsninger.

Andre apper

Finn ut hvordan du oppdaterer AIR SDK i Flash Builder for ActionScript- eller Flex-prosjekter.

Flash Builder er et utviklingsverktøy for å lage spill og webprogrammer ved å bruke ActionScript og Flex. Flex er det underliggende åpen kilde-rammeverket som brukes for å lage apper. Finn ut mer i Vanlige spørsmål om Flash Builder.

Du kan bruke Animate-innhold (tidligere Flash Professional) i både ActionScript og Flex-prosjekter i Flash Builder. Se Jobbe med Animate og Flash Builder.

Fellesskap

Bli med i samtalen.

Populære, relaterte fora

Relaterte apper og tjenester