Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Flash Builder?

Du kan laste ned Flash Builder fra Adobe Flash Builder 4.7 Premium-siden. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. For mer informasjon, blant annet om hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-programmer. Hvis du kjøpte en frittstående versjon av Flash Builder, kan du finneinstallasjonsinstruksjoner i produktmerknadene.

Hvorfor vil ikke Flash Builder installere?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Flash Builder?

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Flash Builder på en annen datamaskin?

Du kan installere Flash Builder og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kansellerer forskjellige Creative Cloud-medlemskap og tolker abonnementsvilkårene til Adobe.

Vanlige problemer

Hvorfor får jeg en feilmelding om for lite minne?

Denne feilen inntreffer når standard virtuelt Java-minne ikke er tilstrekkelig til at Flash Builder skal kjøre effektivt. Få løsninger på Dårlig ytelse, tom-for-minne-feil.

Jeg får en «plugin-modul er ikke responsiv»-feil under feilsøking. Hva gjør jeg?

Klikk på Nei i feilmeldingen for å fortsette feilsøking. Finn ut hvordan du forhindrer at nettleseren viser meldingen i fremtiden.

Jeg får en feil om at AIR-komponentene for iOS-plattformer ikke er installert.

Hvis du får denne feilen, må du kanskje installere Flash Builder på nytt eller installere AIR SDK-komponentene manuelt. Se Feil | Kjør, feilsøk, anvend | iOS-app.

Hvorfor får jeg en melding om at det er et problem med arbeidsområdet mitt?

Du ser denne advarselsmeldingen hvis du bruker et arbeidsområde som ble opprettet med en tidligere versjon av Flash Builder. Se Arbeidsområdeproblemer for løsninger.

Andre apper

Hvordan oppdaterer jeg Adobe AIR SDK?

Finn ut hvordan du oppdaterer AIR SDK i Flash Builder for ActionScript- eller Flex-prosjekter.

Hva er forskjellen mellom Flash Builder og Flex?

Flash Builder er et utviklingsverktøy for å lage spill og webprogrammer ved å bruke ActionScript og Flex. Flex er det underliggende åpen kilde-rammeverket som brukes for å lage apper. Finn ut mer i Vanlige spørsmål om Flash Builder.

Hvordan virker Adobe Animate og Flash Builder sammen?

Du kan bruke Animate-innhold (tidligere Flash Professional) i både ActionScript og Flex-prosjekter i Flash Builder. Se Jobbe med Animate og Flash Builder.

Relaterte apper og tjenester