Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Dreamweaver?

Du kan laste ned Dreamweaver fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. For mer informasjon, blant annet om hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-programmer.

Hvorfor lar ikke Dreamweaver seg installere?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Dreamweaver?

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Dreamweaver på en annen datamaskin?

Du kan installere Dreamweaver og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du stopper medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kansellerer forskjellige Creative Cloud-medlemskap og tolker abonnementsvilkårene til Adobe.

Vanlige oppgaver

Hvordan kobler jeg til en FTP-server?

Hvordan feilsøker jeg FTP-konfigurasjonen?

Hvordan importerer eller eksporterer jeg et nettsted?

Lær hvordan du importerer og eksporterer alle innstillingene for nettstedet, blant annet innstillinger for FTP-forbindelser, mellom forskjellige maskiner eller Dreamweaver-installasjoner.

Hvordan legger jeg til lenker?

Responsive nettsider

Hvordan designer jeg en responsiv nettside? Støttes "bootstrapping"?

Se denne videoinnføringen for å lære hvordan du bruker bootstrap-maler for å bygge opp en responsiv nettside raskt. Du finner mer informasjon om oppretting av Bootstrap-dokumenter i denne artikkelen.

Kan jeg forhåndsvise nettsiden min på en mobilenhet før jeg publiserer den?

Ja! Denne videoinnføringen lærer deg hvordan du bruker funksjonen forhåndsvisning på enhet. Denne artikkelen inneholder mer informasjon, blant annet om forutsetninger og støttede enheter.

Jeg kan ikke forhåndsvise sidene mine på en enhet. Hva er feil?

Prøv løsningene i denne feilsøkingsguiden for forhåndsvisning på enhet for å løse dette problemet.

Hvordan forhåndsviser jeg sider i en nettleser?

Bruk live-visningen for å få den mest presise gjengivelsen av hvordan siden vil se ut i en nettleser. Lær mer i denne artikkelen om hvordan du forhåndsviser sider.

Vanlige problemer

Dreamweaver fryser og krasjer. Hvordan løser jeg dette?

Å gjenopprette innstillingsfiler kan ofte løse uventet adferd og feil. Prøv også løsningene i denne feilsøkingsguiden for Dreamweaver, de kan hjelpe med en rekke problemer.

Jeg mottar en JavaScript-feilmelding. Hva gjør jeg?

Følg løsningene i denne feilsøkingsguiden for JavaScript-feil i Dreamweaver.

Hvorfor ser jeg ikke dette panelet i Dreamweaver lenger?

Hvilke paneler som vises avhenger av arbeidsområdet du velger. For å vise et spesifikt panel, velger du panelet i menyen Vindu. Les om arbeidsflyter og arbeidsområder i Dreamweaver for å lære mer om arbeidsflyter.

Finnes det dokumentasjon som kan hjelpe meg feilsøke dette problemet?

Prøv løsningene i gjør det selv-settet for feilsøking for å løse vanlige problemer med Dreamweaver.

Jeg mangler noen programutvidelser. Hvordan installerer jeg dem?

Du kan installere programutvidelser og tilleggsprogrammer for alle Creative Cloud-apper via Creative Cloud-skrivebordsappen.