Adobe Creative Cloud for mobil

Ta Creative Cloud på farten for å administrere filene dine, raskt redigere bilder, se opplæringsprogrammer og direktesendinger, og installere fonter. Alt på enheten din, uansett hvor du er.

Kom i gang med Adobe Creative Cloud for mobil

Creative Cloud-mobilappen holder deg koblet til filene dine og teamet ditt mens du er borte fra den stasjonære datamaskinen. Det er et kraftig mobilverktøy for å administrere og organisere filene dine, gjøre lette bilderedigeringer, samarbeide, lære og bruke Adobe Fonts.

Last ned appen for å komme i gang.

QR-kode for nedlasting av Creative Cloud for mobil

Creative Cloud mobilapp består av fem faner: Hjem, Opplæring, Ditt arbeid, Fonter (kun iOS), og Apper.

Dette kan du gjøre med Adobe Creative Cloud for mobil

Kom i gang med Hjem

Denne Hjem-fanen er startsiden din når du starter appen. Det er ditt personlige dashbord for Creative Cloud. Du har tilgang til nylig endrede filer, lette verktøy og engasjerende innhold.

Lær mer om de diverse opsjonene tilgjengelige i Hjem-fanen.

• Raske handlinger: Dette er brukervennlige verktøy som automatiserer komplekse oppgaver og hjelper deg med å starte. Mange raske handlinger kan brukes på bilder fra enheten din eller de som er lagret i skyen. Dette inkluderer Fjern bakgrunn, Autotone, Klipp, Rett opp, m.m. Noen raske handlinger er snarveier til daglige oppgaver, som å laste opp og opprette mapper i Synkroniserte filer.
    (Merk: På iOS trenger du ikke en Adobe ID for å prøve raske handlinger som Fjern bakgrunn.)
  • Nylig:Den viser miniatyrbilder av de siste tjue filene, skydokumentene og bibliotekene som du eller noen som deler med deg nylig har redigert. Hvis du trykker på en fil, vises forhåndsvisningen i en en-visning, eller du kan bruke handlingsmenyen ⋮ (Android) eller … (iOS) til å kopiere, gi nytt navn, dele eller slette den.
  • Installerte apper: Dette er startplaten din til raskt å kunne åpne andre Adobe-mobilapper som er installert på enheten. Når du åpner en app, er den organisert slik at det er enkelt å finne og åpne de mest brukte appene dine.
  • Oppdag:Dette inneholder artikler og direktesendinger om den kreative prosessen, Adobe-apper og -tjenester og kreative utfordringer som skjer på Adobe. Hold deg oppdatert på de siste tipsene, triksene og ferdighetene med denne jevnlig oppdaterte delen.
  • For deg (kun iOS): Den gir personlige anbefalinger for automatiserte redigeringer, apper og opplæringsinnhold basert på hvordan du bruker Creative Cloud.
Hjem-fanen

Utvikle dine kreative ferdigheter

Lær er ditt knutepunkt for å bli inspirert, lære nye tips og triks, og utvide dine kreative ferdigheter med hundrevis av profesjonelt produserte opplæringsprogrammer designet til å inspirere. Innhold for mobil- og stasjonære apper er organisert etter appnavn. Still inn en direktesendingsinstruksjon av din favoritt Behance-skaper, og se innspilte økter fra MAX, Adobes kreativitetskonferanse.

Opplæring-fanen

Få tilgang til og del arbeidet ditt.

Ditt arbeid er der du finner alt innholdet ditt som er lagret i Creative Cloud. Appen samler alle synkroniserte filer, skydokumenter, Lightroom-bilder og biblioteker på ett sted. Du kan søke etter navn og betydning (for eksempel når du søker etter "katt", så returnerer den alle bilder av katter). Du kan forhåndsvise mapper med bilder som en lysbildefremvisning for å vise frem arbeidet ditt mens du er på farten. Du kan også gi nytt navn, kopiere, slette og administrere organisasjonen av filene dine.

For å dele, kan du laste ned filer, dele en nettlink, legge ut på Instagram eller sende filer i en e-post eller tekstmelding. Hent inspirasjon med kameraet ditt, eller overfør filer mellom Creative Cloud fra Google Drive, Dropbox, iCloud og Apples File-app (kun iOS). Finn det perfekte lagerelementet for ditt neste kreative prosjekt, og legg det til i et bibliotek. Eller inviter venner og kolleger til delte mapper, og legg deretter igjen kommentarer og merknader for å samarbeide.

Ditt arbeid-fanen

Søk og installer fonter (kun iOS)

Bla gjennom, installer og skap med tusenvis av Adobe Fonts på iOS-enheten din. Installer fonter direkte på enheten din til bruk i alle apper som støtter tredjepartsfonter. Forestill deg at du ser en font på skiltet til kaffebaren du elsker. Du kan bruke telefonens kamera til å ta et bilde og identifisere en lignende font som du kan bruke i prosjekter senere.

Font-fane (kun iOS)

Oppdag nye apper

Søk og oppdag de beste mobilappene fra Adobe. Start apper du allerede har installert, raskt.

Oppdag nye apper