Brukerveiledning Avbryt

Adobe Creative Cloud for mobil

1. Brukerhåndbok for Creative Cloud
  2. Innføring i Creative Cloud
    1. Vanlige spørsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav for Creative Cloud
    3. Filsynkronisering i Creative Cloud | Kjente problemer
  3. Laste ned, installere, konfigurere og oppdatere
    1. Laste ned Creative Cloud-applikasjoner
    2. Åpne Creative Cloud-applikasjoner
    3. Arbeidsområdet Start
    4. Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner
    5. Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine
    6. Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    7. Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-applikasjoner
  4. Administrere kontoen
    1. Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
    2. Tilbakestill Adobe-passordet
    3. Endre Adobe-plan
    4. Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse
    5. Se, laste ned eller sende Adobe-fakturaer på e-post
    6. Korrigere en mislykket eller manglende betaling
    7. Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Bruke Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner
    2. Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner
    3. Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig
  6. Samarbeid og lagringstjenester
    1. Hva er nettsky-dokumenter?
    2. Nettsky-dokumenter | Vanlige spørsmål
    3. Opprette eller konvertere filer til nettsky-dokumenter
    4. Konfigurere nettsky-dokumenter som skal brukes frakoblet
    5. Gå tilbake til en tidligere versjon av et nettsky-dokument
    6. Dele arbeidet ditt for kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se nettsky-dokumentene mine når jeg er frakoblet?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeide om Creative Cloud Libraries og -mapper
    10. Vanlige spørsmål om samarbeid
    11. Synkroniser filene dine med skylagring
    12. Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har
    13. Angi alternativer for synkronisering
    14. Avvikling av Creative Cloud-synkroniserte filer
    15. Laste ned synkronisert filinnhold
  7. Creative Cloud-mobilapper
    1. Vanlige spørsmål | Mobilapplikasjoner
    2. Adobe Creative Cloud for mobil
  8. Enterprise og teams
    1. Opplæring og støtte for Enterprise
    2. Opplæring og støtte for Teams
    3. Hurtigstartveiledning for arbeidsgruppemedlemmer

Ta Creative Cloud på farten for å administrere filene dine, raskt redigere bilder, se opplæringsprogrammer og direktesendinger, og installere fonter. Alt på enheten din, uansett hvor du er.

Kom i gang med Adobe Creative Cloud for mobil

Creative Cloud-mobilappen holder deg koblet til filene dine og teamet ditt mens du er borte fra den stasjonære datamaskinen. Det er et kraftig mobilverktøy for å administrere og organisere filene dine, gjøre lette bilderedigeringer, samarbeide, lære og bruke Adobe Fonts.

Last ned appen direkte på mobilen

Laste ned fra App Store

Finn den på Google Play

Alternativt kan du skanne QR-koden for å teste ut noen hurtighandlinger uten å laste ned applikasjonen (bare iOS)

QR-kode for nedlasting av hurtighandlinger

Creative Cloud-mobilappen har fem faner: Hjem, Opplæring, Filer, Skrifter (kun iOS) og Apper.

Dette kan du gjøre med Adobe Creative Cloud for mobil

Kom i gang med Hjem

Denne Hjem-fanen er startsiden din når du starter appen. Det er ditt personlige dashbord for Creative Cloud. Du har tilgang til nylig endrede filer, lette verktøy og engasjerende innhold.

Lær mer om de diverse opsjonene tilgjengelige i Hjem-fanen.

hjem i creative cloud for mobil

Få tilgang til og del arbeidet ditt.

Filer er der du finner alt innholdet ditt som er lagret i Creative Cloud. Applikasjonen samler alt du har av nettsky-dokumenter, Lightroom-bilder og biblioteker på ett sted. Du kan søke etter navn og betydning (for eksempel når du søker etter "katt", så returnerer den alle bilder av katter). Du kan forhåndsvise mapper med bilder som en lysbildefremvisning for å vise frem arbeidet ditt mens du er på farten. Du kan også gi nytt navn, kopiere, slette og administrere organisasjonen av filene dine.

For å dele, kan du laste ned filer, dele en nettlink, legge ut på Instagram eller sende filer i en e-post eller tekstmelding. Finn den perfekte Adobe Stock-ressursen for ditt neste kreative prosjekt, og legg den til i et bibliotek. Alternativt kan du invitere inn venner og kolleger til å samarbeide.

Filer i Creative Cloud for mobil

• Raske handlinger: Dette er brukervennlige verktøy som automatiserer komplekse oppgaver og hjelper deg med å starte. Mange raske handlinger kan brukes på bilder fra enheten din eller de som er lagret i skyen. Dette inkluderer blant annet Fjern bakgrunn, Autotone og Rett opp.
    (Merk: På iOS trenger du ikke en Adobe-konto for å teste ut hurtighandlinger som f.eks. Fjern bakgrunn.)
  • Nylig: Den viser miniatyrbilder av nettsky-dokumentene og bibliotekene som nylig har blitt redigert av deg eller noen som deler med deg. Hvis du trykker på et nettsky-dokument, vises forhåndsvisningen i en én opp-visning, eller du kan bruke handlingsmenyen ⋮ (Android) eller … (iOS) til å kopiere, gi nytt navn, dele eller slette den.
  • Oppdag:Dette inneholder artikler og direktesendinger om den kreative prosessen, Adobe-apper og -tjenester og kreative utfordringer som skjer på Adobe. Hold deg oppdatert på de siste tipsene, triksene og ferdighetene med denne jevnlig oppdaterte delen.

Oppdag nye apper

Søk og oppdag de beste mobilappene fra Adobe. Start apper du allerede har installert, raskt.

applikasjoner-fanen er valgt i Creative Cloud-mobilapplikasjonen

Søk og installer fonter (kun iOS)

Bla gjennom, installer og skap med tusenvis av Adobe Fonts på iOS-enheten din. Installer fonter direkte på enheten din til bruk i alle apper som støtter tredjepartsfonter. Forestill deg at du ser en font på skiltet til kaffebaren du elsker. Du kan bruke telefonens kamera til å ta et bilde og identifisere en lignende font som du kan bruke i prosjekter senere.

skrifter-fanen er valgt i Creative Cloud-mobilapplikasjonen

Utvikle dine kreative ferdigheter

Lær er ditt knutepunkt for å bli inspirert, lære nye tips og triks, og utvide dine kreative ferdigheter med hundrevis av profesjonelt produserte opplæringsprogrammer designet til å inspirere. Innhold for mobil- og stasjonære apper er organisert etter appnavn. Still inn en direktesendingsinstruksjon av din favoritt Behance-skaper, og se innspilte økter fra MAX, Adobes kreativitetskonferanse.

lær-fanen i Creative Cloud for mobil