Adobe Creative Cloud for mobil

1. Brukerhåndbok for Creative Cloud
  2. Innføring i Creative Cloud
    1. Vanlige spørsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav for Creative Cloud
  3. Laste ned, installere, konfigurere og oppdatere
    1. Laste ned Creative Cloud-applikasjoner
    2. Åpne Creative Cloud-applikasjoner
    3. Arbeidsområdet Start
    4. Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner
    5. Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine
    6. Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    7. Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-applikasjoner
  4. Administrere kontoen
    1. Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
    2. Endre Adobe-plan
    3. Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse
    4. Se, laste ned eller sende Adobe-fakturaer på e-post
    5. Korrigere en mislykket eller manglende betaling
    6. Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Bruke Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner
    2. Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner
    3. Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig
  6. Samarbeid og lagringstjenester
    1. Hva er nettsky-dokumenter?
    2. Nettsky-dokumenter | Vanlige spørsmål
    3. Opprette eller konvertere filer til nettsky-dokumenter
    4. Konfigurere nettsky-dokumenter som skal brukes frakoblet
    5. Gå tilbake til en tidligere versjon av et nettsky-dokument
    6. Dele arbeidet ditt for kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se nettsky-dokumentene mine når jeg er frakoblet?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeide om Creative Cloud Libraries og mapper
    10. Vanlige spørsmål om samarbeid
    11. Synkroniser filene dine med skylagring
    12. Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har
    13. Angi alternativer for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapper
    1. Vanlige spørsmål | Mobilapplikasjoner
    2. Adobe Creative Cloud for mobil
  8. Enterprise og teams
    1. Opplæring og støtte for Enterprise
    2. Opplæring og støtte for Teams
    3. Hurtigstartveiledning for arbeidsgruppemedlemmer

Ta Creative Cloud på farten for å administrere filene dine, raskt redigere bilder, se opplæringsprogrammer og direktesendinger, og installere fonter. Alt på enheten din, uansett hvor du er.

Kom i gang med Adobe Creative Cloud for mobil

Creative Cloud-mobilappen holder deg koblet til filene dine og teamet ditt mens du er borte fra den stasjonære datamaskinen. Det er et kraftig mobilverktøy for å administrere og organisere filene dine, gjøre lette bilderedigeringer, samarbeide, lære og bruke Adobe Fonts.

Last ned appen direkte på mobilen

Laste ned fra App Store

Finn den på Google Play

Eller skann QR-koden for å laste den ned på mobilen

QR-kode for nedlasting av Creative Cloud for mobil

Creative Cloud-mobilappen har fem faner: Hjem, Opplæring, Filer, Skrifter (kun iOS) og Apper.

Dette kan du gjøre med Adobe Creative Cloud for mobil

Kom i gang med Hjem

Denne Hjem-fanen er startsiden din når du starter appen. Det er ditt personlige dashbord for Creative Cloud. Du har tilgang til nylig endrede filer, lette verktøy og engasjerende innhold.

Lær mer om de diverse opsjonene tilgjengelige i Hjem-fanen.

Raske handlinger: Dette er brukervennlige verktøy som automatiserer komplekse oppgaver og hjelper deg med å starte. Mange raske handlinger kan brukes på bilder fra enheten din eller de som er lagret i skyen. Dette inkluderer Fjern bakgrunn, Autotone, Klipp, Rett opp, m.m. Noen raske handlinger er snarveier til daglige oppgaver, som å laste opp og opprette mapper i Synkroniserte filer.
    (Merk: På iOS trenger du ikke en Adobe ID for å prøve raske handlinger som Fjern bakgrunn.)

• Nylig:Den viser miniatyrbilder av de siste tjue filene, skydokumentene og bibliotekene som du eller noen som deler med deg nylig har redigert. Hvis du trykker på en fil, vises forhåndsvisningen i en en-visning, eller du kan bruke handlingsmenyen ⋮ (Android) eller … (iOS) til å kopiere, gi nytt navn, dele eller slette den.
  • Oppdag:Dette inneholder artikler og direktesendinger om den kreative prosessen, Adobe-apper og -tjenester og kreative utfordringer som skjer på Adobe. Hold deg oppdatert på de siste tipsene, triksene og ferdighetene med denne jevnlig oppdaterte delen.
  • Forslag (kun iOS): Denne fanen inneholder personlige anbefalinger for automatiserte redigeringer, apper og opplæringsinnhold basert på hvordan du bruker Creative Cloud.
Hjem-fanen

Utvikle dine kreative ferdigheter

Lær er ditt knutepunkt for å bli inspirert, lære nye tips og triks, og utvide dine kreative ferdigheter med hundrevis av profesjonelt produserte opplæringsprogrammer designet til å inspirere. Innhold for mobil- og stasjonære apper er organisert etter appnavn. Still inn en direktesendingsinstruksjon av din favoritt Behance-skaper, og se innspilte økter fra MAX, Adobes kreativitetskonferanse.

Opplæring-fanen

Få tilgang til og del arbeidet ditt.

Filer er der du finner alt innholdet ditt som er lagret i Creative Cloud. Appen samler alle synkroniserte filer, skydokumenter, Lightroom-bilder og biblioteker på ett sted. Du kan søke etter navn og betydning (for eksempel når du søker etter "katt", så returnerer den alle bilder av katter). Du kan forhåndsvise mapper med bilder som en lysbildefremvisning for å vise frem arbeidet ditt mens du er på farten. Du kan også gi nytt navn, kopiere, slette og administrere organisasjonen av filene dine.

For å dele, kan du laste ned filer, dele en nettlink, legge ut på Instagram eller sende filer i en e-post eller tekstmelding. Hent inspirasjon med kameraet ditt, eller overfør filer mellom Creative Cloud fra Google Drive, Dropbox, iCloud og Apples File-app (kun iOS). Finn den perfekte Adobe Stock-ressursen for ditt neste kreative prosjekt, og legg den til i et bibliotek. Eller inviter venner og kolleger til delte mapper, og legg deretter igjen kommentarer og merknader for å samarbeide.

Filer-fanen

Søk og installer fonter (kun iOS)

Bla gjennom, installer og skap med tusenvis av Adobe Fonts på iOS-enheten din. Installer fonter direkte på enheten din til bruk i alle apper som støtter tredjepartsfonter. Forestill deg at du ser en font på skiltet til kaffebaren du elsker. Du kan bruke telefonens kamera til å ta et bilde og identifisere en lignende font som du kan bruke i prosjekter senere.

Font-fane (kun iOS)

Oppdag nye apper

Søk og oppdag de beste mobilappene fra Adobe. Start apper du allerede har installert, raskt.

Applikasjoner-fanen

Opplev Adobe MAX i mobilappen din

Creative Cloud-mobilappen er den enkleste måten å se foredrag, smakebiter og direktesendt innhold fra Adobe MAX på. Start appen for å se direktesendt MAX-innhold i Hjem-fanen. Se i fullskjerm på enheten din, bilde for bilde (bare iOS), eller se på en kompatibel Apple-TV (bare iOS). På Hjem-fanen kan du også registrere deg før arrangementet og få tilgang til koblinger til MAX-nettstedet i etterkant.

Du kan også trykke på en av følgende koblinger i MAX-delen av Opplæring-fanen for å få tilgang til informasjon om Adobe MAX.

• Hjem: Lær alt du trenger å vite om Adobe MAX-økter.
  • Agenda: Planlegg hendelser i kalenderen din ved å legge din egen timeplan.
  • Foredragsholdere: Finn informasjon om hvem som skal snakke, og når du må koble deg på for å få med deg ulike foredrag.
  • Økter: Lær hvordan du kan sette ideene dine ut i livet, med over 400 økter, undervisning og kreative verksteder.
  • Fellesskap: Det er så mange måter å ha det gøy på, dele talentene dine og bli med i samtalene på MAX.
  • Ta en pause: Sørg for å sette av litt tid i MAX-agendaen for å prøve disse morsomme og kreative tingene.
  • Sponsorer: Finn ut mer om partnere og selskaper som deltok på og bidro til arrangementet.
  • Vanlige spørsmål: Finn svar på vanlige spørsmål om Adobe MAX. Finn ut hvordan du kan delta og få støtte under arrangementet.