Med Adobe Creative Cloud kan du holde kontakten med arbeidsgruppene og det kreative fellesskapet via skrivebordet, et webområde og mobilenheter.

Med Adobe Creative Cloud for mobilenheter kan du organisere og holde kontakten med den kreative verdenen med praktisk mobiltilgang på en iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enhet eller Chromebook. Du kan få tilgang til alle filer og mapper som er lagret på Creative Cloud-kontoen din, ved hjelp av Creative Cloud for mobilenheter. Du kan også enkelt samarbeide med andre Creative Cloud-medlemmer, skrive kommentarer og dele egne skjermbilder.

Bla gjennom filer

Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord, eller med en konto for sosiale medier (Facebook eller Google). Hvis du ikke har noen Adobe-konto, kan du opprette en gratis.

For å se filene og mappene dine i Rutenett-visningen, klikker du på Filer-fanen.

Du kan velge om du vil se filene i en liste eller sortert alfabetisk ved å klikke på ikonet øverst til høyre på skjermen.

Filer-fanen for Creative Cloud for iOS
Creative Cloud for iOS viser Creative Cloud-filer og -mapper

Laste opp filer og bilder

Creative Cloud-applikasjonen gjør det enklere å laste opp filer og bilder fra en mobilenhet til Creative Cloud-området. Du kan deretter synkronisere de opplastede filene med andre datamaskiner eller dele filene direkte på Behance.

Slik laster du opp filer eller bilder fra en mobilenhet:

1. Klikk på  . Android-brukere finner dette ikonet til høyre på skjermen. I iOS-applikasjonen finner du plussikonet i det nederste panelet.

2. Klikk på Last opp filer. Hvis du vil laste opp flere bilder, klikker du på Last opp bilder (bare Android).

Merk:

Med Last opp filer-alternativet i iOS kan du laste opp ett eller flere bilder.

Plus_icon_menu_CC
  3. Velg filene du vil laste opp, og klikk deretter på .

Se Administrere og synkronisere filer hvis du vil vite mer om Creative Cloud-filer og -mapper.

Dele filer

1. Alle filer har et ikon nederst i høyre hjørne. Klikk på dette ikonet for filen du vil dele.

2. Velg Del (iOS) eller Send kobling (Android) på hurtigmenyen.

3. For iOS-brukere:

Filen lastes ned og lar deg velge om du vil dele filen med AirDrop, Message, Mail eller andre alternativer.

Alternativer for deling i Creative Cloud-applikasjonen for iOS
    Del via et av disse tilgjengelige alternativene i iOS

For Android-brukere:

Koblingen til filen hentes og kan deretter deles via e-post, Disk, Bluetooth med mer.

Alternativer for deling i Creative Cloud-applikasjonen for Android
    Del via et av disse tilgjengelige alternativene i Android

Merk:

Du kan publisere bilder på Behance direkte gjennom Creative Cloud-applikasjonen (iOS og Android). For å publisere en fil på Behance må du åpne den ved å klikke på den i Filer-fanen. Klikk på ikonet øverst til høyre på skjermen og velg Publiser på Behance. Velg en forside, skriv inn den nødvendige informasjonen og klikk på Publiser.