Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Digital Editions?

Last ned Digital Editions-installasjonsprogrammet, og åpne og kjør den nedlastede filen. Få hjelp med å installere Digital Editions på Windows og Mac OS.

Hvorfor vil ikke Digital Editions installere?

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Hvordan endrer jeg Adobe-passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Aktivering

Hvor mange enheter kan jeg aktivere?

Du kan aktivere Digital Editions på seks datamaskiner eller mobilenheter med en Adobe-ID. Hvis du når grensen, kontakt oss for å tilbakestille dine aktiveringer. For mer informasjon om aktivering og bærbarhet av innhold, se Adobe Digital Editions FAQ.

Hvorfor får jeg feil som sier at lisensen allerede er oppfylt av en annen bruker?

Velg først Bibliotek > Autoriser datamaskin for å sørge for at Adobe-ID-en brukes for å autorisere at Digital Editions er korrekt. Hvis den er korrekt, kontakt ebokleverandøren for å tilbakestille aktiveringen. Se denne feilsøkingsveiledningen for mer informasjon.

Jeg får en «for mange aktiveringer»-feil når jeg prøver å starte Digital Editions i Windows.

Du kan aktivere Digital Editions på seks enheter. Hvis du bytter maskiner eller enheter, kan du få denne feilen når du prøver å starte Digital Editions. Se Autoriserings- og oppstartsfeil for Adobe Digital Editions 4.0 i Windows.

Jeg får en «Adobe DRM-feil» når jeg prøver å aktivere.

DRM-feil kan oppstå av flere årsaker. Se Feil "Adobe DRM-feil" | Aktiver tilgang til eBook for løsninger.

Hvordan kan jeg løse andre aktiveringsfeil?

Vanlige spørsmål

Hvordan overfører jeg en e-bok til e-leseren min?

Jeg trenger hjelp med å bruke Digital Editions på min iOS- eller Android-enhet.

Hvor finner jeg mer informasjon?

Få hjelpeinformasjon og feilsøkingsløsninger i Komme i gang-veiledningen.

Relaterte apper og tjenester